Random site updates

Random site updates

De afgelopen weken zijn er wat updates uitgevoerd en sommige zijn nog in de maak. Deze bevinden zich vooral op de achtergrond van de website. Vandaar dat het ook wat rustiger is met andere content.

De kalender is geüpdatet met nieuwe functionaliteit. Zo kun je nu een kalender bekijken per toernooiserie en is de kalender per formaat vernieuwd. Alle versies zijn nu direct te kiezen vanuit het menu.

Doordat deze nieuwe versie een aantal dingen anders doet ben ik de FAQ voor organisatoren aan het bijwerken. Hier moesten sowieso nog een aantal zaken aan toegevoegd, om nog betere documentatie te hebben voor de mensen die de toernooien plaatsen en jou aan de beste informatie helpen! Ik zit echter ook in een redelijke drukke periode op m’n werk, dus het moet allemaal een beetje tussendoor…

Ik hoop de FAQ de komende week live te zetten. Hier zien jullie alleen niet zoveel van. Gelukkig zitten jullie toch met z’n allen hopelijk op een zandstrand. En zo niet: er zijn zelfs in de zomer voldoende evenementen!

Waar je je ook bevindt: geniet ervan.
Game on.

Bob


 

Geef een reactie