FAQ – Players

Vind antwoorden op veelgestelde vragen.

Event Kalender

Je kunt de Event Map en de normale kalender, filteren op REL (Rules Enforcement Level).

Selecteer je gewenste level en de kaart of kalender toont alleen evenementen op dat level.

Event Map Filter

Je kunt de filters gebruiken om een formaat of rules enforcement level (REL) te selecteren, maar soms ben je op zoek naar een specifiek toernooi.

In dat geval kun je op woorden zoeken die in de titel van het evenement kunnen voorkomen. Zoals "FNM", "prerelease" of "MagicFest".

Text search filter

Om het filter weer leeg te maken, haal je de tekst in het zoekveld weg en druk op Enter of klik/tap op het vergrootglas.

Gebruik de Event Map.

De kaart bevat alle evenementen van de geselecteerde locatie op de kaart. Klik op een locatie en de evenementen worden geladen onder de kalender. De Event Map kan, net als de normale kalender, gefilterd worden (klik op "filter events" linksboven de kaart)

Event Map

Ga, op de kalender, naar het evenement waar je je voor hebt aangemeld. In het evenement staat onder de aangemelde deelnemers een knop met "change my RSVP".

Als je daarop klikt en je browser herkent je nog als diegene die zich heeft aangemeld kun je meteen "nee" aanklikken bovenaan het popup venster.

Als je browser je niet herkent moet je je eerst identificeren middels het eerder opgegeven emailadres.

Cancel RSVP

Het is natuurlijk geen probleem als je afzegt, maar houdt alsjeblieft rekening met de toernooi-organisator. Die rekent op een bepaalde opkomst en wil daar zo goed mogelijk op anticiperen. Dat is in het voordeel van iedereen. Dus plan je toernooien tijdig en niet te vrijblijvend. Dan maak je iedereen blij!

Onderaan elk evenement (onder de kaart met de locatie) staan de volgende iconen:

Calendar icons

Met het "CALENDAR" icoon voeg je het evenement met één klik toe aan je standaard kalender app op je device (via een ICS file, voor de kenners)

Add to calendar

Het rechter icon (GOOGLECAL) opent Google Calendar, waarna je het event kan toevoegen.

Elk evenement op de kalender heeft een Google Maps kaartje. Onder het kaartje kun je je vertreklocatie invullen om direct je route te bepalen.

Route naar event

Staat je vraag er niet bij? Stel ‘m gerust door een mailtje te sturen naar bob@untap.nl