Events per toernooiserie

Selecteer een van de toernooiseries hieronder voor alle evenementen in die categorie.

Update oktober 2021: het is nog even afwachten wanneer de grotere toernooiseries weer worden opgestart in Europa. Wizards of the Coast is hun hele toernooistructuur weer opnieuw aan het opzetten. Ook grotere Nederlandse en Europese organisatoren zijn nog voorzichtig met opstarten. Onderstaande categorieën zijn nog van voor de pandemie en zullen wellicht wijzigen.

 • Players Tour Qualifier (PTQ)

  De winnaar van een Players Tour Qualifier kwalificeert zich voor de Players Tour (PT). Driemaal per jaar is er een Europese PT waarin ongeveer 400 gekwalificeerden strijden om een prijzenpot van $200.000,-

  Event Series

 • WPN Qualifier (WPNQ)

  WPN Qualifiers zijn vergelijkbaar met Players Tour Qualifiers, maar kunnen alleen georganiseerd door winkels aangesloten bij het Wizards Play Network. Het kan een eendaags-toernooi zijn of een kleine toernooiserie, maar de uiteindelijke winnaar kwalificeert zich voor de Players Tour. WPN Qualifier

  Event Series

 • MagicFest / Grand Prix

  Een MagicFest is een meerdaags festival met toernooien, artists, vendors en meer. Het hoofdtoernooi is de Grand Prix, open voor iedereen, met een prijzenpot van tussen de $35.000 en $80.000. Daarnaast zijn er tientallen side events waar je je voor kunt inschrijven. Toegang tot de venue is gratis.

  Event Series

 • Dutch Open Series (Weekend & Qualifiers)

  De Dutch Open Series is de grootste toernooiserie van Nederland. Vier maal per jaar is er een Dutch Open Series Weekend. Met vier hoofdtoernooien in de formaten Modern, Limited, Standard en Legacy. Via Dutch Open Qualifiers kun je toegangstickets en byes winnen voor de hoofdtoernooien. Verzamel punten via de hoofdtoernooien en qualifiers en kwalificeer je voor het jaarlijkse Players' Championship!

  Event Series

 • Cardmarket Series (Weekend & Trials)

  De grootste onafhankelijke toernooiserie van Europa, met verschillende toernooiformaten verspreid over het weekend. De main events zijn vanaf 2020 tevens PTQ's. Speel in Challenges en win gratis toegang tot een hoofdtoernooi, een speciale playmat en Cardmarket coupons.

  Event Series

Back to List

Event Series

Organiseer je een event en wil je graag opgenomen worden in de kalender? Dat kan! Stuur een mailtje naar events@untap.nl of kijk hier voor de mogelijkheden. Een account is gratis.

X
X
X