Prerelease @ home: koop nu je Ikoria prerelease kit en speel met vrienden!

Prerelease @ home: koop nu je Ikoria prerelease kit en speel met vrienden!

Komend weekend is de release van Ikoria: Lair of Behemoths. Omdanks dat er geen (pre)release toernooien in spellenwinkels of horeca mogelijk zijn, zijn de prerelease kits wel gewoon beschikbaar! Dus bel je vrienden, zet je webcam klaar en houd je eigen prerelease!

Ikoria prerelease kit

Een prerelease kit bestaat uit zes boosters, een foil promo met datumstempel en een spindown dobbelsteen. Er gaat niks boven het openen van splinternieuwe boosters van een nieuwe set. Zonder toernooien beginnen we dat gevoel van boosters openen aardig te missen. De prerelease is een mooie gelegenheid om daar verandering in te brengen! Daarnaast support je je lokale spellenwinkel in deze voor hen moeilijke tijden, dus het is win-win!

Ikoria prerelease kit

De meeste winkels verkopen de prerelease kit inclusief de reguliere prize support die normaal voor het toernooi bedoeld was; standaard is dit twee boosters. De prize support kan per winkel verschillen dus informeer bij je winkel wat je krijgt. Zo kun je bij de Gamekeeper in Amsterdam aanstaande vrijdag, zaterdag of zondag een kit ophalen inclusief twee prijsboosters *). Er zijn ook winkels die kits aanbieden via hun website, maar dan ben je natuurlijk afhankelijk van de post, dus houd daar rekening mee als je aanstaand weekend een toernooitje wilt houden.

Gamekeeper prerelease Ikoria

Heb je nog geen webcam setup om online te kunnen spelen? In dit artikel vind je een hoop tips!

Ik hoop dat iedereen, ondanks de gekke tijden, toch heel veel plezier beleeft aan de release van Ikoria!

Game on.

*) 30 euro per kit, maximaal 2 per klant

Geef een reactie