Jumpstart en Core Set 2021: dubbele productbespreking in Studio Magic #040

Jumpstart en Core Set 2021: dubbele productbespreking in Studio Magic #040

Wizards’ ‘nieuwe manier om Magic te spelen’ genaamd Jumpstart laat nog even op zich wachten (de releasedatum is op dit moment onbekend), hoewel het wel al korte tijd speelbaar was op MTG Arena. Core Set 2021, waarmee Jumpstart de nodige overlap heeft, is daarentegen alweer bijna twee maanden uit. In Studio Magic nemen Jeroen Koster, Kasper Zijl en Ido Levy de twee producten onder de loep.

Jumpstart

Core Sets hebben geen geweldige reputatie, maar de laatste paar edities waren volgens veel spelers en contentmakers eigenlijk best goed te pruimen. Past M21 in die trend, of is dit weer een tamelijk ‘smaakloze’ basisset?

Om die vraag te kunnen beantwoorden laten Jeroen, Kasper en Ido weer tientallen nieuwe kaarten (en reprints) de revue passeren. Hoe groot is de impact van die kaarten op populaire formaten als Pioneer, Modern, Legacy en Commander? Ook het nieuwe product Jumpstart (smeed 2 speciale boosters van 20 kaarten samen tot 1 deck en spelen maar!), komt aan bod.

De bevindingen van het drietal hoor je in aflevering 40 van Studio Magic!

**NIEUW!** Mail Studio Magic via info@studiomagic.nl
**NIEUW!** Volg Studio Magic op Instagram: @studiomagicpodcast
Like Studio Magic op Facebook
Volg Studio Magic opTwitter
Verbind met Studio Magic op LinkedIn: studiomagicnl

Beluister de aflevering via Spotify hierboven of bezoek voor meer luisteropties en de show-notes de website van Studio Magic

Geef een reactie