Mutate en companions onder de loep in Studio Magic #039, over Ikoria

Mutate en companions onder de loep in Studio Magic #039, over Ikoria

Luisteraars van Studio Magic hadden nog een bespreking van Ikoria: Lair of Behemoths tegoed (check aflevering 38 voor de reden waarom dit even duurde), en nu is die er! Dat de set al een tijdje uit is – hij verscheen in de lente – heeft als voordeel dat er inmiddels ook wat meer te zeggen is over de werkelijke impact van de set op diverse formaten dan bij een review vlak na de release.

Lurrus of the Dream Den

Boezemvrienden en fanatieke Magicspelers Kasper Zijl en Ido Levy schuiven aan bij Jeroen om precies dat te doen. Diverse mechanics en tientallen kaarten passeren de revue. Ook het aan Ikoria gekoppelde Commanderproduct (Commander 2020) komt aan bod.

Dus is de nieuwe mutate-mechanic te complex gebleken? Is het terecht dat Wizards of the Coast de controversiële companion-regel nu alweer heeft afgezwakt? En hoe leuk was de set om mee te draften? Je hoort het allemaal in Studio Magic-aflevering 39!

**NIEUW!** Mail Studio Magic via info@studiomagic.nl
**NIEUW!** Volg Studio Magic op Instagram: @studiomagicpodcast
Like Studio Magic op Facebook
Volg Studio Magic opTwitter
Verbind met Studio Magic op LinkedIn: studiomagicnl

Beluister de aflevering via Spotify hierboven of bezoek voor meer luisteropties en de show-notes de website van Studio Magic.

Geef een reactie