Take an extra year after this one – Untap is jarig!

Take an extra year after this one – Untap is jarig!

Eergisteren bestond Untap.nl 1 jaar! Op 5 juni 2018 werd de knop omgezet en was de site voor iedereen toegankelijk. Er is een hoop gebeurd in een jaar! Zo stonden er in juni 2018 welgeteld acht evenementen op de kalender.

Het opzetten van de site kwam voort uit een aantal dingen. In april 2017 is onze dochter geboren, waardoor ik minder tijd had om naar toernooien te gaan. Ik wilde echter wel een manier vinden om, naast de vele WhatsApp groepjes, betrokken te blijven bij de community. Daarnaast vond ik dat de communicatieplatformen die al jaren door iedereen gebruikt werden, niet echt met hun tijd waren meegegaan. Meer dan de helft van het internetverkeer vindt plaats via smartphones. Het eindeloos zoomen en scrollen op pagina’s om de evenementen terug te vinden die ik interessant vond was een persoonlijk irritatiepunt.

Fast forward naar vandaag. In juni 2019 staan er zesenzeventig evenementen op de kalender! Drieëndertig Limited toernooien, zestien Standard, veertien Modern, vijf Legacy, vier Commander, drie Pauper en zelfs een Vintage event! Ik ben blij dat iets wat mij gewoon handig leek, zo enthousiast is ontvangen!

Ik wil iedereen bedanken die geholpen heeft, suggesties heeft gegeven of gewoon de site een paar keer bezocht heeft. Als je ergens veel tijd (en middelen) in stopt, hoop je maar dat mensen het waarderen en er iets aan hebben. De enthousiaste reacties zijn een grote stimulans om ook in de toekomst, samen te werken aan functionaliteit en inhoud.

Maak er een mooie zomer van!

Bob

Geef een reactie