Nieuw! Casual Starter Cube Drafts bij Ranked eSports Bar Amsterdam

Nieuw! Casual Starter Cube Drafts bij Ranked eSports Bar Amsterdam

Cube is een van de beste Magic formaten die er is. Een Cube is eigenlijk een samengestelde set kaarten waarmee je eindeloos kunt draften. Vaak zijn Cubes samengesteld met het idee om heel krachtig Magic te spelen door de vele interacties tussen de kaarten. Dat maakt Cube ook vaak complex. Dus hoe kun je kennismaken met Cube zonder overweldigd te zijn door alle onbekende kaarten met lappen tekst? Met de Casual Starter Cube Drafts bij Ranked eSports Bar in Amsterdam!

Starter Cube

Deze Starter Cube is opgebouwd uit meer “normale” Magic kaarten. Deze hebben leuke abilities, maar zijn niet al te ingewikkeld. Je kunt dus leuke combinaties maken met kaarten die normaal nooit bij elkaar in een Magic set hebben gezeten. De maker van de Cube heeft vaak wel een idee wat een bepaalde kleurencombinatie zou moeten kunnen doen, maar verder is het vooral een zoektocht naar mooie interacties. Cube draften is daarom heel goed voor je limited skills!

Bekijk de uitgebreide uitleg van de professor:

Gratis deelname

Deelname aan de Cube drafts is gratis! De locatie biedt voldoende lekkere drankjes om tijdens de draft je dorst te lessen. Kom wat eerder voor een lekkere burger of hotdog. Ranked eSports Bar is de eerste eSports Bar in Nederland. Op de vele TV-schermen worden online matches van de populairste spellen vertoond. Daarnaast zijn er een aantal Vintage spelcomputers beschikbaar om games op te spelen. Bezoek hun website hier.

Ranked eSports Bar Amsterdam

Inschrijven

Het aantal plekken is beperkt, dus schrijf in via de kalender op deze site.
Het eerstvolgende cube event is aanstaande donderdag 6 juni. Daarna elke donderdagavond. Vind alle events op de Limited toernooikalender.

Geef een reactie