Studio Magic aflevering 33: Alles over Pioneer

Studio Magic aflevering 33: Alles over Pioneer

In de Magiccommunity gaat het de laatste twee weken over maar één ding (als je Oko niet meerekent): Pioneer! Wat is dit voor nieuw, niet-roterend format en waarom omarmen spelers en contentmakers het zo enthousiast? Arjan Ang, Jeroen Koster en Dave Weijgertse gingen er eens goed voor zitten en bespraken de nieuwe kid on the block. Het resultaat hoor je in aflevering 33 van de Nederlandstalige MTG-podcast Studio Magic.

Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door The Flipped Table, de webshop voor al je Magicaccessoires.

Ook Magicspelers Ragnar Allard en Kasper Zijl komen aan het woord. Hoe enthousiast zijn zij, wat zijn hun eerste indrukken, wat gaan ze spelen en welke kaarten krijgen volgens hen als eerste de banhammer?

Pioneer is een officieel format in fysieke toernooien én op Magic: The Gathering Online sinds 24 oktober 2019. Alle Magicsets die ooit Standard-legal zijn geweest vanaf Return to Ravnica zijn legal, en het format roteert niet: bans daargelaten komen dus alleen maar kaarten bij.

Studio Magic Facebook
Studio Magic Twitter

Beluister de afleveringen via Spotify hierboven of bezoek voor meer luisteropties en de show-notes de website van Studio Magic.

Vind de eerste Pioneer toernooien op de kalender!

Geef een reactie