Studio Magic aflevering 31: Cubevitational – Krone op de Cube

Studio Magic aflevering 31: Cubevitational – Krone op de Cube

Thomas Krone was er in meerdere opzichten vroeg bij: hij begon al met Magic ten tijde van Revised / The Dark, en was jaren later een van de eersten in Nederland met een heuse Cube.

Hij bouwde deze singletonverzameling van enkele honderden kaarten in eerste instantie als middel om regelmatig mee te kunnen Magicen. Door de jaren heen, en met het uitbreiden van zijn Rolodex met enthousiaste Cubedrafters, groeide dit project echter uit tot de CubeVitational: ‘het belangrijkste onbelangrijke toernooi van Nederland’, dat dit jaar alweer zijn tiende editie beleeft! Maar liefst 32 spelers doen in november mee aan de eindronde.

Met Arjan en Jeroen praat Thomas in aflevering 31 van MTG-podcast Studio Magic over de ontstaansgeschiedenis van zijn Cube, over de achterliggende filosofie, over hoe hij updates uitvoert en over wat er nou eigenlijk zo leuk aan is. Ook de CubeVitational komt natuurlijk uitgebreid aan bod.

Naast Thomas komen ook diverse enthousiaste Cubedrafters aan het woord. Hoe pakken zij een draft aan? Wat is de sleutel tot succes? En waarom vinden zij Cube ‘het mooiste format dat er is’?

Eerder maakten de heren van Studio Magic al een introductie tot het format: aflevering #012: Cube 101!

Studio Magic Facebook
Studio Magic Twitter

Beluister de afleveringen via Spotify hierboven of bezoek voor meer luisteropties en de show-notes de website van Studio Magic.

Geef een reactie