Studio Magic aflevering 26: War of the Spark is een wirwar aan planeswalkers

Studio Magic aflevering 26: War of the Spark is een wirwar aan planeswalkers

Gideon, Liliana, Jace, Chandra, Teferi, Ugin, Nicol Bolas en vele, vele anderen: maar liefst 37(!)* planeswalkers zitten in War of the Spark. Daarbij is deze nieuwste Magicset ook nog eens de culminatie van een verhaal waaraan Wizards of the Coast al jaren (en meerdere sets) bezig is.

Jeroen, Arjan en Dave bespreken de trailers en het verhaal van War of the Spark, en hoe verschillende kaarten daar in passen. Uiteraard lichten ze ook de meest noemenswaardige mechanics toe en proberen ze van diverse kaarten in te schatten wat hun impact zal zijn in formats als Limited, Standard, Modern en Commander.

Zo maken de drie je wegwijs in de wirwar die dat oplevert. Wat betekent dat enorme aantal planeswalkers voor hun power level? En wordt de climax van dit epische verhaal, behalve voor de ontwerpers, de vertellers en de hoofdrolspelers, ook een hoogtepunt voor de spélers van het spel?

War of the Spark (WAR / MTGWAR) komt uit op vrijdag 3 mei 2019. De prerelease vindt plaats in het weekend ervoor (27 en 28 april). De set is de 81ste expansion voor Magic: The Gathering en bevat 264 kaarten.

Beluister de afleveringen via Spotify hierboven of bezoek voor meer luisteropties de website van Studio Magic.

Geef een reactie