Site updates: Event Map, toernooien 2019 en nieuwe TO’s!

Site updates: Event Map, toernooien 2019 en nieuwe TO’s!

Mooie updates van de site deze week. De Europese MagicFests 2019 zijn toegevoegd aan de kalender, evenals de Cardmarket Series en de Dutch Open Series Weekenden. Daarnaast verwelkomen we vier nieuwe Tournament Organizers op de site die de mogelijkheid hebben hun eigen evenementen te plaatsen en is vanaf vandaag een Event Map beschikbaar!

Event Map voorbeeld

Organizers

Apeldoorn Legacy/Modern

Sander van der Sluis organiseert tweemaandelijks Legacy en Modern toernooien in Apeldoorn. Legacy kent een hechte community en de spelers zijn veelal bereid wat verder te reizen door het beperktere toernooi aanbod. Je kunt binnenkort nieuwe data van Sander op de kalender verwachten!

Lowland Wizards

Al 20 jaar organiseren Henk van Til en Michel Vermij toernooien in Dronten en Lelystad. Henk gaf aan de toernooien die interessant zijn voor een grotere geografische spelersgroep te willen plaatsen, met de mogelijkheid tot meer.

Magic United

Een van de grootste en bekendste Magic winkels van Nederland. Ze organiseren zowel lokale toernooien in hun winkel in Rotterdam als grotere toernooien in conferentiecentra.

Dutch Open Series

De grootste toernooiserie van Nederland, georganiseerd door Charly Traarbach en Rudy Meijer. Daarnaast organiseert Charly regelmatig events voor 4YourGames in Dordrecht.

Dutch Open Series

4 Your Games

Alle TO’s: van harte welkom op Untap.nl!

Vind de Magic events bij jou in de buurt met de Event Map!

Met het toenemen van het aantal TO’s op de website, wordt de chronologische kalender wat voller. Naast dat je de mogelijkheid hebt om de kalender te filteren op formaat, Rules Enforcement Level, of locatie, is er vanaf vandaag nog een optie: de Event Map!

Bekijk op een Google Maps kaart evenementen die deze en volgende maand in Nederland worden georganiseerd. Klik op de gewenste locatie en de events worden geladen onder de kaart. Ook hier kun je weer filteren op bijvoorbeeld formaat of Rules Enforcement Level om alleen de evenementen op de kaart te zien waar jij interesse in hebt!

Op de event kalender pagina is onderstaande button opgenomen om naar de Event Map te gaan:

Aankomende events map

Ben je organisator en wil je zelf ook graag je evenementen op Untap? Stuur een mailtje naar bob@untap.nl of bekijk de introductie hier.

Geef een reactie