Paper Magic is back! En wij dus ook.

Paper Magic is back! En wij dus ook.

In-Store Play Returns to Europe from July 2” . Met die woorden kondigde het Wizards Play Network de terugkeer van fysieke Magic toernooien aan. Vanaf die datum kunnen er weer sanctioned toernooien worden georganiseerd in winkels en andere locaties! Met de release van Modern Horizons 2 en de aankomende prereleases van Adventures of the Forgotten Realms is er genoeg animo om weer wat papieren decks te schudden!

Tijd dus voor een herstart van de site! Zoals je kunt zien is het allemaal een beetje opgefrist, maar de essentie is hetzelfde. De kalender is nog wat leeg, maar hopelijk zullen veel locaties weer evenementen gaan toevoegen. 

Team Pennant (Strixhaven)
Team Pennant (Strixhaven)

Organizers

Veel locaties starten langzamerhand weer toernooien op. Organiseer je toernooien en wil je ze promoten? De kalender is weer beschikbaar met wat nieuwe opties. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven welke gezondheidsrichtlijnen gehanteerd worden. De login link staat tegenwoordig in de footer van elke pagina.

Digitaal

Een andere toevoeging is dat digitale evenementen nu ook opgenomen kunnen worden op de kalender. Dus host je regelmatig een webcam toernooi, of een Arena League, schroom niet om een account aan te vragen om de events te kunnen plaatsen.

Discord server

Op de Untap Discord server was vrijwel geen activiteit. Er zijn heel veel andere communicatieplatformen en speelgroepen houden vaak al contact via Whatsapp of andere message apps; er was simpelweg geen behoefte aan. Ik zal ‘m niet verwijderen, maar in principe zal er ook niet veel activiteit plaatsvinden. 

Reageren op artikelen

Ondanks dat er relatief weinig interactie is op het forum (zie de opmerking bij Discord) zal het voorlopig blijven bestaan om reacties op artikelen te faciliteren. Je kunt een reactie plaatsen door in te loggen met je Facebook / Google / Twitter of Discord account.

FAQ en Guide

De komende weken zullen de FAQ en Guide pagina’s nog worden geüpdate naar de gewijzigde functionaliteit en de veranderingen in toernooi-magic. Die zijn dus nog niet helemaal up-to-date, maar het belangrijkste was nu even de restyling en de kalender weer in de lucht krijgen!

Zin in?

Ik heb persoonlijk heel erg veel zin om weer fysiek te gaan Magicen. Vooral de prereleases en de drafts heb ik erg gemist. Doe wel verstandig als je naar een toernooi gaat. Laten we niet de vergissing van vorig jaar zomer maken; lang niet iedereen is momenteel volledig gevaccineerd en we willen de mogelijkheden om elkaar te zien niet nogmaals kwijtraken. Maar alles lijkt voorlopig de goede kant op te gaan, dus vooralsnog oogt alles positief!

Paper Magic is back! En wij dus ook.

Ik zie je op een toernooi!

Bob 

Geef een reactie