Michel Degenhardt en Bas Timmermans 8-1 na dag 1 GP Turijn

Michel Degenhardt en Bas Timmermans 8-1 na dag 1 GP Turijn

Dit weekend zijn de limited Grand Prix’s voor Core Set 2019 limited, in Minneapolis en Turijn. Naast de 36 Nederlanders, hebben nog 998 anderen zich ingeschreven voor het hoofdtoernooi in Italië.

GP Turijn 2018 Playmat

220 deelnemers hebben eerder vanavond de negende ronde aangevangen en mogen allen terugkomen voor dag 2. Na acht ronden stond Michel Degenhardt tweede in de ranglijst met een ongeslagen record! Helaas verloor hij de 9e ronde van Sebastien Gerardin uit Frankrijk en kan hij morgen gaan draften vanaf een 11e positie op de ranglijst.


Structuur:
Limited Grand Prix’s hebben een iets andere structuur dan constructed. De cut-off is nog steeds na ronde 8, maar iedereen die op dat moment 18 match-punten of meer heeft (6-2 of beter) speelt meteen nog een 9e ronde. Bij constructed evenementen worden er namelijk 7 ronden op dag 2 gespeeld en bij limited 2 drafts van elk 3 ronden.


Zeven andere Nederlanders zijn ook uitgenodigd om morgen twee draftrondes te gaan spelen: Bas Timmermans staat 24e met hetzelfde 8-1 record als Michel. Thijs van der Meer, Diego Cathalifaud en Ron Timmermans staan allen 7-2 en Marco Both, Emil Landman en Thomas Driessen konden niet de 9e ronde verzilveren en zijn teruggevallen naar 6-3.

Alle spelers veel succes gewenst morgen!

Geef een reactie