Dit weekend: MagicFest Utrecht 2019! Vind elkaar en deel je verhalen via de Discord!

Dit weekend: MagicFest Utrecht 2019! Vind elkaar en deel je verhalen via de Discord!

Vanaf aanstaande vrijdag de Jaarbeurs gevuld met duizenden Magic spelers voor MagicFest Utrecht 2019! Of je nu gezellig met vrienden Commander wilt spelen in de Command Zone, of zeer voorbereid bent in Throne of Eldraine Sealed om dat felbegeerde ticket voor de Players Tour te bemachtigen; als je van Magic houdt is er genoeg te doen!

MagicFest Utrecht 2019

Sommige zullen met vrienden afreizen naar het midden van het land en anderen komen alleen. Wie weet wil je tussen de toernooien door op zoek naar een tegenstander voor een casual pot Magic. Misschien wil je nog even de laatste kaarten lenen of bij elkaar ruilen. Misschien vind je het fijn als iemand even naar je sealed pool kijkt om suggesties te doen over hoe je je deck gebouwd hebt. Gelukkig is het 2019 en bestaan er platformen die dit faciliteren!

Discord

Discord

Discord is een handig platform om mensen met dezelfde interesses bij elkaar te brengen. De tekstkanalen binnen een Discord zijn ingedeeld op onderwerp, zodat je niet eindeloze chatgesprekken hoeft te scrollen om de dingen te filteren waar je in geïnteresseerd bent.

Meld je aan in de Untap.nl Discord via deze link. Ik heb de volgende kanalen aangemaakt voor het MagicFest in Utrecht:

mf-spelergezocht: nog een half uurtje tijd te doden? Al je vrienden bezig in toernooien? Nog even inkomen voordat het serieuze werk begint? Of zoek je iemand die je sealed build wilt beoordelen? Vind beschikbare spelers in dit kanaal.

mf-kaartgezocht: toch maar besloten in te schrijven voor dat ene Standard toernooi om 15.00 uur en op zoek naar de laatste kaarten? Post hier je vraag en vind elkaar. Houd er rekening mee dat verkoop van kaarten is voorbehouden aan de deelnemende winkels en niet is toegestaan in de venue.

mf-grandprix: net die ene Pro verslagen? Mooie interacties gezien? Je voortgang delen? Post je berichten over het Grand Prix Main Event hier.

mf-random: bad beat story? Heeft een artist een kaart van je ge-alterd en is die te mooi om niet te delen? Vet sealed deck gebouwd? Huwelijks aanzoek doen? Deel het!

Scryfall integratie

Je kunt eenvoudig Magic kaarten posten in je berichten door de naam van de kaart te plaatsen tussen dubbele gebroken haken:

De basis: [[Naam Kaart]]

Daarnaast zijn er een aantal verschillende opties beschikbaar om de weergave aan te passen:

Alleen de kaart: [[!Naam Kaart]]
Discord Kaartafbeelding

Alleen de kaart van een specifieke set: [[!Naam Kaart|SET]]
Discord Kaartafbeelding

Specifieke kaartregels: [[?Naam Kaart]]

Huidige kaartprijzen (in $ van US websites): [[$Naam Kaart]]

Daarnaast zijn natuurlijk alle mana symbolen als emoticon beschikbaar, want er gaat niks boven Magic flavored text 😉

Three Days of Peace, Love and Magic

Ik ben zelf alle dagen aanwezig in Utrecht en zal af en toe wat dingen posten als ik denk dat het de moeite is of een mooi sfeerbeeld geeft. Dus meld je aan en beleef het MagicFest mee!

Bekijk wat er allemaal te beleven valt op MagicFest Utrecht 2019 op de website van CFB Events!

P.S. Je kunt je met je Discord account nu ook aanmelden op het forum, voor als je dingen wilt delen op een wat minder vluchtig platform!

Geef een reactie