Korting op GP’s met de CFB Black Friday deal: zinnig of niet?

Korting op GP’s met de CFB Black Friday deal: zinnig of niet?

Het zal je niet ontgaan zijn dat het aanstaande vrijdag Black Friday is. Het is een Amerikaanse commerciële tradities om op de vrijdag na Thanksgiving met flinke aanbiedingen veel klanten te trekken. Het wordt gezien als de start van de kerstinkopen. Wat hebben wij daar aan? Ook CFB Events doet hier aan mee!

CFB Black Friday deal 2018

Via hun website kun je aanstaande vrijdag (23 november), t/m dinsdagochtend een voucher voor een Grand Prix kopen voor 2019 voor $59,99. Deze voucher is gekoppeld aan jouw account en in te wisselen voor één Grand Prix ticket voor een GP tussen april en december 2019, ongeacht het formaat.

Helaas kun je deze voucher dus niet gebruiken voor de Ultimate Masters GP in Praag in januari. Daarnaast zijn de formaten van de GP’s vanaf april nog niet bekend gemaakt. Dat maakt de aankoop van de voucher een beetje een gokje. Het meeste voordeel heb je op een Limited GP, maar we weten nog niet welke GP’s in die periode in dat formaat zijn.

Voor zover ik kan beoordelen word het bedrag niet hoger bij de check-out, voor bijvoorbeeld BTW. Dit betekent dat de vouchers in euro’s met de huidige koers (afhankelijk van je bank) rond de 53-55 euro zijn. Een limited GP kost regulier 75 euro; een constructed GP 60.

Europese Grand Prix’s die in aanmerking komen zijn die van Londen, Kopenhagen, Barcelona, Birmingham en Gent.

GP Schedule 2019

De voucher is niet gelimiteerd tot één per account, dus GP grinders zouden er meer kunnen inslaan. Ze zijn echter niet overdraagbaar, dus je dient ze zelf te gebruiken. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief zijn de vouchers al vanaf vandaag beschikbaar.

Geef een reactie