PPTQ Standard – Amsterdam

sat15dec11:00PPTQ Standard – AmsterdamFormatStandardRules Enforcement LevelCompetitive Event Organized ByVAME2 Klaveren, Amsterdam, De Clercqstraat 136, 1052 NP AmsterdamSignup endedBe the first to RSVP

PPTQ

Event Details

VAME (Vermeire Amsterdam Magic Events) organiseert i.s.m. The Gamekeeper in het laatste PPTQ seizoen ooit:

Standard PPTQ voor Pro Tour London 2019. De winnaar ontvangt een uitnodiging om mee te doen met een RPTQ, waar je een exclusieve Noble Hierarch promo ontvangt. Verder gaan er per speler 2 boosters Guilds of Ravnica in de prijzenpot.

Het aantal ronden hangt af van het aantal spelers: vier ronden swiss bij 9-16 spelers, vijf bij 17-32 spelers. Dit alles wordt gevolgd door een top 8.

Datum: Zaterdag 15 December 2018
Locatie: Spellencafé 2 Klaveren
Formaat: Standard
Rondes: Swiss 4/5 ronden afhankelijk van het aantal deelnemers gevolgd door top 8
Kosten: € 12,50
Headjudge: Jan Jaap Vermeire
Aanvang: 11:00, zaal open om 10:30 uur

Inschrijven kan hier via de RSVP. Meer informatie kan je krijgen door een mailtje te sturen naar vamepptq@gmail.com. Heb je nog geen DCI-nummer, dan regelen we dat voor je op het toernooi zelf.

Het adres van Spellencafé 2 Klaveren is De Clercqstraat 136, 1052 NP Amsterdam. 2 Klaveren verkoopt prima eten en drinken tegen een schappelijke prijs, maar het is daarom niet toegestaan je eigen eten en drinken binnen te nuttigen.

Er is plek voor maximaal 32 spelers, dus schrijf je in om zeker te zijn van een plaats. Alleen inschrijvingen gedaan voor vrijdag 14 December 20:00 uur worden verwerkt. Als je je hebt ingeschreven, maar toch niet kan komen, wees dan zo vriendelijk je ook weer uit te schrijven.

Organizer

VAME

Jan Jaap Vermeire

Learn More

RSVP Now

RSVPing is closed at this time.

Can not make it to this event?Change my RSVP