Legacy Magic Showdown - Praag

fri22marAll Daysun24Legacy Magic Showdown - Praag3-daags festival met European Championship Qualifiers!FormatDraft,Sealed,Standard,Pioneer,ModernRules Enforcement LevelCasual,Regular,CompetitiveEvent SeriesWPN Qualifier (WPNQ) / European Championship Qualifier (ECQ),Legacy Magic Showdown (LMS) / European Championship (LEC) Event Organized ByLegacy

Event Details

Een Magic Showdown is een 3-daags festival georganiseerd door de Italiaans organisator “Legacy”. Elke 1 á 2 maanden is een andere stad in Europa gastheer van dit festival.

Tijdens elke LMS worden European Championship Qualifiers georganiseerd, zijn er side events, shops, speciale promo’s en artists die komen signen! Of je nu competitief wilt Magicen of gezellig met vrienden wilt genieten van alles Magic, er is voor ieder wat wils!

European Championship Qualifiers

Op elke Legacy Magic Showdown worden qualifiers georganiseerd voor het European Championship. Deze zijn er in twee vormen:

  • De Classic Qualifier (een toernooi met een maximum aantal spelers, waarbij de top 8 zich plaatst voor het European Championship)
  • De Grand Open Qualifier (een toernooi zonder limiet op aantal spelers, waarbij de top 32 zich plaatst voor het European Championship)

Er zijn drie European Championships per jaar. Elke kwalificatie-ronde is vier maanden. Er zijn twee reguliere LMS’en gevolgd door het European Championship zelf. Op de dag vóór het kampioenschap zijn er nog zogenaamde “last chance qualifiers” om je nog te kwalificeren voor het kampioenschap. Lees meer over de competitieve toernooistructuur hier.

Praag

In Praag zijn de volgende hoofdtoernooien:

Grand Open Qualifier – Modern
Classic Qualifier – Standard

Kijk voor het volledige programma en koop je tickets hier.

Praag is de eerste stop van het seizoen.

  • LMS Praag, 22-24 maart 2024
  • LMS Bologna, 26-28 april 2024
  • LEC (European Championship & last chance qualifiers) Napels, 24-26 mei 2024

Organizer

Legacy

info@legacyeuropeantour.com

Learn More

Time

march 22 (Friday) - 24 (Sunday)