Legacy Magic Showdown - Bologna

fri15julAll Daysun17Legacy Magic Showdown - Bologna3-daags festival met European Championship Qualifiers!FormatDraft,Sealed,Two-Headed Giant,Standard,Pioneer,Modern,Legacy,CommanderRules Enforcement LevelCasual,Regular,CompetitiveEvent SeriesWPN Qualifier (WPNQ) / European Championship Qualifier (ECQ),Legacy Magic Showdown (LMS) / European Championship (LEC) Event Organized ByLegacy

Event Details

Een Magic Showdown is een 3-daags festival georganiseerd door de Italiaans organisator “Legacy”. Bijna elke maand is een andere stad in Europa gastheer van dit festival.

Tijdens elke LMS worden European Championship Qualifiers georganiseerd, zijn er side events, shops, speciale promo’s en artists die komen signen! Of je nu competitief wilt Magicen of gezellig met vrienden wilt genieten van alles Magic, er is voor ieder wat wils!

European Championship Qualifiers

Op elke Legacy Magic Showdown worden qualifiers georganiseerd voor het European Championship. Deze zijn er in twee vormen:

  • De Classic Qualifier (een toernooi met een maximum aantal spelers, waarbij de top 8 zich plaatst voor het European Championship)
  • De Grand Open Qualifier (een toernooi zonder limiet op aantal spelers, waarbij de top 32 zich plaatst voor het European Championship)

Er zijn drie European Championships per jaar. Elke kwalificatie-ronde is vier maanden. Er zijn drie reguliere LMS’en gevolgd door het European Championship zelf. Op de dag vóór het kampioenschap zijn er nog zogenaamde “last chance qualifiers” om je nog te kwalificeren voor het kampioenschap. Lees meer over de competitieve toernooistructuur hier.

Bologna

In Bologna zijn de volgende hoofdtoernooien:

Grand Open Qualifier – Streets of New Capenna Sealed
Classic Qualifier – Standard

LMS Bologna is tevens een CommandFest! Een speciale area die volledig in het teken staat van Commander!

Kijk voor het volledige programma en koop je tickets hier.

Bologna is de eerste stop in seizoen 1

  • LMS Bologna, 15-17 juli
  • LMS Kopenhagen, 19-21 augustus
  • LMS Parijs, 16-18 september
  • LEC (European Championship & last chance qualifiers) Sofia, 18-20 november

Organizer

Legacy

info@legacyeuropeantour.com

Learn More

Time

july 15 (Friday) - 17 (Sunday)

Health Guidelines for this Event

Other Health Guidelines Face mask preferred / recommended