Legacy Magic Showdown - Amsterdam

fri30sepAll Daysun02octLegacy Magic Showdown - Amsterdam3-daags festival met European Championship Qualifiers!FormatDraft,Sealed,Two-Headed Giant,Standard,Pioneer,Modern,Legacy,CommanderRules Enforcement LevelCasual,Regular,CompetitiveEvent SeriesWPN Qualifier (WPNQ) / European Championship Qualifier (ECQ),Legacy Magic Showdown (LMS) / European Championship (LEC) Event Organized ByLegacy

Event Details

Een Magic Showdown is een 3-daags festival georganiseerd door de Italiaans organisator “Legacy”. Bijna elke maand is een andere stad in Europa gastheer van dit festival.

Tijdens elke LMS worden European Championship Qualifiers georganiseerd, zijn er side events, shops, speciale promo’s en artists die komen signen! Of je nu competitief wilt Magicen of gezellig met vrienden wilt genieten van alles Magic, er is voor ieder wat wils!

European Championship Qualifiers

Op elke Legacy Magic Showdown worden qualifiers georganiseerd voor het European Championship. Deze zijn er in twee vormen:

  • De Classic Qualifier (een toernooi met een maximum aantal spelers, waarbij de top 8 zich plaatst voor het European Championship)
  • De Grand Open Qualifier (een toernooi zonder limiet op aantal spelers, waarbij de top 32 zich plaatst voor het European Championship)

Er zijn drie European Championships per jaar. Elke kwalificatie-ronde is vier maanden. Er zijn drie reguliere LMS’en gevolgd door het European Championship zelf. Op de dag vóór het kampioenschap zijn er nog zogenaamde “last chance qualifiers” om je nog te kwalificeren voor het kampioenschap. Lees meer over de competitieve toernooistructuur hier.

Amsterdam

In Amsterdam zijn de volgende hoofdtoernooien:

Grand Open Qualifier – Modern
Classic Qualifier – Modern

Kijk voor het volledige programma en koop je tickets hier.

Amsterdam is de eerste stop in seizoen 2

  • LMS Amsterdam, 30 sept-2 oktober
  • LMS Warschau, 14-16 oktober
  • LMS Barcelona, 9-11 december
  • LEC (European Championship & last chance qualifiers) Napels, 10-12 maart

Organizer

Legacy

info@legacyeuropeantour.com

Learn More

Time

September 30 (Friday) - October 2 (Sunday)