Legacy European Championship - Napels

fri10marAll Daysun12Legacy European Championship - Napels3-daags festival met het Europees kampioenschap!FormatDraft,Sealed,Two-Headed Giant,Standard,Pioneer,Modern,Legacy,CommanderRules Enforcement LevelCasual,Regular,CompetitiveEvent SeriesWPN Qualifier (WPNQ) / European Championship Qualifier (ECQ),Legacy Magic Showdown (LMS) / European Championship (LEC) Event Organized ByLegacy

Event Details

Elke vier maanden is er een European Championship. Net als de Legacy Magic Showdowns (LMS) is dit een 3-daags festival georganiseerd door de Italiaans organisator “Legacy”.

Op de dag voorafgaand aan het European Championship wordt er nog een qualifier georganiseerd (de zogenaamde Last Chance Qualifiers) om je te plaatsen voor het Europees kampioenschap. Tevens zijn er side events, shops, speciale promo’s en artists die komen signen! Of je nu competitief wilt Magicen of gezellig met vrienden wilt genieten van alles Magic, er is voor ieder wat wils!

Last Chance Qualifiers

Let op: in tegenstelling tot bij een LMS, is in het weekend van het European Championship maar één mogelijkheid om je nog te plaatsen. Dit toernooi wordt gehouden op de eerste dag van het festival:

  • De Last Chance Qualifier (een toernooi zonder limiet op aantal spelers, waarbij de top 16 zich plaatst voor het European Championship dat de dag erop begint)

Er zijn drie European Championships per jaar. Elke kwalificatie-ronde is vier maanden. Er zijn drie reguliere LMS’en gevolgd door het European Championship zelf. Lees meer over de competitieve toernooistructuur hier.

Napels

In Napels zijn de volgende hoofdtoernooien:

Last Chance Qualifier – Standard
European Championship (qualified players only) – Standard

De top 36 van het European Championship plaatst zich voor de Pro Tour. Beide finalisten plaatsen zich daarnaast direct voor het World Championship!

Kijk voor het volledige programma en koop je tickets hier.

Napels is de laatste stop van seizoen 2

  • LMS Amsterdam, 30 sept-2 oktober
  • LMS Warschau, 14-16 oktober
  • LMS Barcelona, 9-11 december
  • LEC (European Championship & last chance qualifiers) Napels, 10-12 maart

Organizer

Legacy

info@legacyeuropeantour.com

Learn More

Time

march 10 (Friday) - 12 (Sunday)