Community-hulp voor Wedge van TheManaSource

Community-hulp voor Wedge van TheManaSource

Als je regelmatig Magic content bekijkt op Youtube, is er een grote kans dat je een aantal filmpjes van TheManaSource hebt gezien. Het Youtube kanaal van Anthony aka “Wedge” heeft ruim 180.000 abonnees en honderden video’s met top-lijstjes, decktech’s, lore-video’s, commander spotlights, etc.

Tijdens Grand Prix Las Vegas die dit weekend plaatsvindt heeft hij een spoedoperatie aan zijn rug moeten ondergaan. Veel mensen uit de Magic community die aanwezig waren op de Grand Prix, riepen middels de live Twitch stream op om hem in de kosten van deze operatie te ondersteunen. Zorg in Amerika is duur en hij had zelf geen zorgverzekering.

Veel mensen hebben gereageerd op de GoFundMe pagina, die is opgezet door zijn zus. Zij verwachten een totale kostenpost van ruim 2 ton. Binnen 12 uur hadden bijna 1000 mensen een bedrag gedoneerd en stond de teller op $38.000. Dat liep geleidelijk op en na 24 uur staat de teller nu op ruim $46.000 met bijna 1250 donateurs.

Zijn zus plaatste recent een bericht op de GoFundMe pagina, waarin ze aangaf dat de hele familie zich “gezegend” voelt met alle warme reacties en donaties vanuit the Magic community.

Bekijk de GoFundMe hier.

Reacties

  1. Hij zit inmiddels op 85000 dus is ie al over de helft. Ik hoop voor hem dat ie nog wat bijsprokkelt, maar als chronisch rugpatient snap ik enigszins wat ie doormaakt en draag ik ook zeker nog wat bij.

Reageer ook op dit artikel via talk.untap.nl

Deelnemers

X
X
X