Nieuw logo + kalender & site updates

Nieuw logo + kalender & site updates

Ik probeer continue nieuwe functionaliteit of inhoud toe te voegen. Ik heb zelf een hele wensenlijst, maar ik ontvang nu ook steeds meer feedback van gebruikers, dank daarvoor! Mocht je ook feedback hebben laat het achter met de feedback category op het forum! Hieronder een paar updates van deze week:

Logo
Het logo van Untap.nl is vernieuwd. Er waren een paar redenen om het aan te passen:

  • Het oude was gebaseerd op het officiële untap logo. Ondanks dat je onder de fan policy van Wizards vrij veel mag, is het symbool een geregistreerd trade mark en vermijd ik liever gedoe.
  • Het is nu opgebouwd als vector bestand; wat zoveel betekent als dat ik het kan schalen tot in de oneindigheid. Dat geeft veel vrijheid in vormgeving.

Oud
Untap.nl
Nieuw

PPTQ’s en GP’s
Deze had ik er al eerder op de kalender willen hebben, maar ik moest eenmalig alle locaties en organisatoren aanmaken. Dat is nu gebeurt, dus in de toekomst kunnen toernooien eenvoudig worden aangemaakt. Het hele Modern seizoen is toegevoegd. Daarnaast zijn alle Europese Grand Prix’s tot het einde van het jaar toegevoegd.

DOS Qualifiers
Naast de PPTQ’s houdt een groeiend aantal spelers de DOS-qualifier toernooien in de gaten om zich te kunnen kwalificeren voor het Dutch Open Series Players’ Championship. Voor dit seizoen zijn deze toegevoegd aan de kalender. Zodra de volgende seizoenen bekend worden gemaakt zullen deze aangevuld worden.

De kalender bevat nu:

  • alle evenementen van de organisatoren van FNM Amsterdam (t/m half januari)
  • alle Nederlandse PPTQ’s
  • alle DOS qualifiers voor het huidige seizoen
  • alle Europese GP’s
  • Dustin de Leeuw en Jan Jaap Vermeire hebben de mogelijkheid om hun toernooien aan te maken: vergeet je niet in te schrijven voor de PPTQ in Amsterdam!

Overige updates

  • De tekstlinks op de event kalender hebben na feedback nu een andere kleur, zodat ze zich beter onderscheiden van de normale tekst.
  • Elk toernooiformaat op de kalender heeft zijn eigen kleur in de linkerkantlijn, zodat je eenvoudiger je favoriete formaat herkent op de maandkalender.
  • De knoppen voor de kalenders per formaat zijn aangepast. Ik kreeg de feedback dat de functie van de tijdlijn-afbeelding niet heel intuïtief was, dus nu hebben de formaten elk hun eigen knop om naar een kalender te gaan met alleen dat formaat.

Nogmaals, heb je tips? Ideeën voor content? Vind je het leuk om content te maken?Deel het!

Geef een antwoord