Zendikar Rising Prerelease in Amstelveen (Uilenstede)

sun20sep11:15sun22:00Zendikar Rising Prerelease in Amstelveen (Uilenstede)FormatSealedRules Enforcement LevelRegular Event Organized ByDustin de LeeuwIl Caffè, Uilenstede, Uilenstede 346, 1183 DB AmstelveenSignup endedFeatured1 Guest is attending

Event Details

Eindelijk is het zo ver: we kunnen en mogen weer een prerelease spelen! Ik kijk hier enorm naar uit en kan niet wachten om weer een dag lang ondergedompeld te worden in Magic. Om dit allemaal veilig te laten verlopen, hebben we enkele regels opgesteld. Lees alsjeblieft deze regels zorgvuldig door voordat je komt: shorturl.at/opBY9 We spelen overdag deze keer ook 5 rondes in plaats van 6, zodat we meer tijd en rust hebben om de rondewissel op een veilige manier uit te voeren.

Keer terug naar de woeste en weelderige wereld van Zendikar met Zendikar Rising! De Eldrazi zijn overwonnen maar het landschap van Zendikar is pas net begonnen met herstellen van de grote littekens die het heeft opgelopen. Ga op zoek naar de grote rijkdom van Zendikar maar pas op, nieuwe gevaren liggen op de loer… Ben jij er klaar voor om op avontuur te gaan?

Seek the Wilds

Prerelease toernooien:
Een week voor de release van Zendikar Rising kun je al een heel weekend lang kennis maken met deze nieuwe Magic set bij een van onze prerelease evenementen. Een prerelease bij ons is niet zomaar een toernooi, we maken er één groot Magic feest van! Met speciale activiteiten en heel veel bonus prijzen zorgen we ervoor dat jij een onvergetelijke dag beleeft!

Op zondag 20 september organiseer ik in Amstelveen maar liefst twee Prerelease toernooien. Overdag speel je vijf rondes Sealed Deck met een Prerelease Pack, ’s avonds zijn er 3 rondes. Per deelnemer gaan er tenminste drie boosters Zendikar Rising in de prijzenpot. Als je overdag ten minste de helft van je matches wint, val je in de prijzen, ‘s avonds verdien je al boosters als je minstens één match wint. Hoe meer rondes je wint, hoe meer boosters je mee naar huis mag nemen!

Prerelease Packs:
Bij aanvang van de Prerelease ontvang je een speciale Prerelease Pack van Zendikar Rising. In je Prerelease Pack vind je zes boosters van Zendikar Rising en een exclusieve Prerelease promo die je mag spelen in je deck! Er zijn verschillende Prerelease promo’s, dus vooraf weet je niet welke Prerelease promo je ontvangt. Daarnaast bevat je Prerelease Pack ook een handige Spindown life counter en kun je het doosje gebruiken als stijlvolle deckbox. Met de kaarten uit de Prerelease Pack en basic landjes bouw je een deck van minimaal 40 kaarten. Daarna is het tijd om je te meten met je tegenstanders.

Alle belangrijke informatie op een rij:
Locatie: Il Caffè,Uilenstede 346, 1183 DB Amstelveen
Aanvang: 11:15 & 18:00 uur, zaal open om 10:30 uur.
Formaat: Sealed Deck
Kosten: 30 euro (als je beide events speelt, betaal je slechts 55 euro!)
Prijzen: Ten minste 3 boosters per persoon!
Aantal plaatsen: 84 overdag, 48 ‘s avonds
Rondes: 5 rondes overdag, 3 rondes ‘s avonds
Rules Enforcement Level: Regular, we zijn er voor de gezelligheid!
Judges:: Dustin de Leeuw & Jelle Zwaan
Route: 5 minuten met metro 51 of tram 5 vanaf station Amsterdam Zuid (richting Westwijk, halte Uilenstede) en gratis parkeren voor de deur.

Inschrijven:
Je kunt je voorzondag overdag inschrijven met de RSVP hieronder, of door middel van een email te sturen naar dustindeleeuw@hotmail.com.

Voor de avondsessie kun je je alleen inschrijven via de mail. Vermeld je DCI nummer (graag zonderstreepjes en/of spaties) bij je inschrijving. Vergeet via de mail niet te vermelden voor welke prerelease je je in wilt schrijven! Heb je nog geen DCI nummer, dan krijg je deze op de dag zelf. Ook als je je niet ingeschreven hebt, ben je van harte welkom, aanmelden aan de zaal is tot 11.10 uur mogelijk.

Ik waardeer het wel als je je voor inschrijft, dan kan ik bij grote drukte nog tijdig extra judges activeren om al jullie vragen goed en snel te kunnen beantwoorden!

Prerelease Party:
Heb je geen tijd om een volledig Prerelease toernooi mee te doen? Of wil je tussen de rondes door juist ook nog wat te doen hebben? Wellicht is de Prerelease Party wat voor jou! Incasseer je Prerelease Pack, bouw een deck, speel zoveel je wilt en win gegarandeerd twee boosters! Deelname aan de Prerelease Party kost € 30.

De Prerelease Party begint na de eerste ronde van de Prerelease.

Open Dueling met Commander Decks:
Anders dan anders kan je tijdens de prelease al aan de slag met de nieuwste Commander Decks van 2020! Wil jij er als eerste bij zijn om met deze decks te spelen? Doe dan voor € 40,00 mee aan Open Dueling met Commander Decks! Iedere deelnemer ontvangt een Commander Deck van Zendikar Rising naar keuze en per twee spelers ontvang je een booster Zendikar Rising voor de winnaar van het duel! Een Commander Deck is een kant-en-klaar deck van 100 kaarten, aangevoerd door een Legendary Creature: de Commander. Voor Zendikar Rising zijn er twee verschillende Commander Decks beschikbaar om uit te kiezen en elk deck is thematisch verbonden met Zendikar Rising inclusief nieuwe kaarten die je niet in boosters zult vinden.

Consumpties: Bij Il Caffè is het niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen, met uitzondering van flesjes water. In aanvulling op de menukaart https://www.il-caffe.nl/kopie-van-menu-1 zijn er overdag ook heerlijke broodjes te bestellen.

Prijzen:
Per persoon gaan er minstens 3 boosters Zendikar Rising in de prijzenpot, en je krijgt vanzelfsprekend voor elk event waaraan je meedoet 1 van de exclusieve prerelease promo’s. Bovendien zijn er leuke random prijzen te winnen en natuurlijk zijn er bitterballen!

Voor de avondeditie van 3 rondes hanteren we een simpel en elegant systeem: per ronde die je wint, win je 2 boosters, een draw levert jullie allebei 1 booster op. Dat wil dus zeggen dat er ook ‘s avonds per persoon minstens 3 boosters in de prijzenpot gaan!

Voorinschrijvingen:
Zondag 20 september, Amstelveen, 11:15 Sealed Deck
Voor het overzicht van de inschrijvingen, kijk op https://www.bazaarofmagic.eu/nl-NL/events/prerelease-sealed-deck-zendikar-rising/298

Zondag 20 september, Amstelveen, 18:00 Sealed Deck
Voor het overzicht van de inschrijvingen, kijk op https://www.bazaarofmagic.eu/nl-NL/events/prerelease-sealed-deck-zendikar-rising/299

Organizer

Dustin de Leeuw

Level 3 Magic Judge
dustindeleeuw@hotmail.com

Learn More

Time

(Sunday) 11:15 - 22:00

Location

Il Caffè, Uilenstede

Uilenstede 346, 1183 DB Amstelveen

RSVP Now

RSVPing is closed at this time.

Can not make it to this event?Change my RSVP