Speelwarden Modern toernooi

sat20aug10:00sat18:00Speelwarden Modern toernooiWestcord WTC Hotel LeeuwardenFormatModernRules Enforcement LevelCasual Event Organized ByMagic Leeuwarden

Event Details

Magicers en geïnteresseerden,

 

Op zaterdag 20 Augustus organiseert het UCP Speelwarden, een bordspellen beurs in Leeuwarden waarvan het de bedoeling is dat deze jaarlijks terugkomt. Nou is het UCP meer dan alleen bordspellen ook worden er kaartspellen en Wargames  (Warhammer etc.) gespeeld. 

 

Als organisatie van de Magic hier in Leeuwarden en binnen het UCP willen wij hier natuurlijk ook gebruik van maken om ons fantastische kaartspel te verspreiden. Dit willen we doen op 2 manieren, er komen demo tafels om nieuwe spelers/geïnteresseerden kennis met het spel te laten maken en daarnaast willen we nog een toernooi gaan organiseren om te demonstreren hoe dat eruit ziet en natuurlijk om gewoon lekker Magic te spelen. De Spellekijn helpt met leuke prijzen in de vorm van MH2 en Double Masters 22.

 

We organiseren dit jaar daarom een modern toernooi, belangrijk om te weten hierbij is dat deze in het WTC hotel in Leeuwarden zal plaatsvinden. Dit houd in dat eigen meegebrachte consumpties niet zijn toegestaan, een eigen waterfles mag wel, de bar in de foyer zal open zijn en hier kan je dan je consumpties halen.

 

 

De volgende informatie is relevant:

 

Er is een inschrijflimiet van 30 personen, inschrijven is daarom verplicht.

De beurs opent 10 uur je kan dan bij de ticketbalie afrekenen voor het toernooi, entree van de beurs is hierbij berekent. De kosten bedragen €10. Pinnen is mogelijk

Het Toernooi start om 11:00 de ticketverkoop sluit om 10:45 dit zodat het toernooi op tijd kan starten.

Ivm tijd zal er geen cutoff naar top 8 zijn.

Decklist is niet verplicht

 

 

Als je wilt inschrijven kan dat via de mail (magic@ucpleeuwarden.nl) ofvia de Discord (https://discord.gg/U4dR6ySR7W)  in het speelwarden kanaal. Feedback na het toernooi kan via deze kanalen ook worden doorgegeven zodat we het kunnen gaan verbeteren.

 

Mvg Magic Leeuwarden

Organizer

Magic Leeuwarden

magic@ucpleeuwarden.nl

Learn More

Time

(Saturday) 10:00 - 18:00