Rudy Draft @MU

sat29feb11:00sat15:00Rudy Draft @MUFormatDraftRules Enforcement LevelCasual Event Organized ByMagic UnitedMagic United, Rotterdam, Bergweg 41D, 3037 EA Rotterdam

Event Details

Rudy Draft

Eindelijk is het weer zover. Wij gaan weer een heuse Rudy Draft organiseren! Voor de mensen die geen idee hebben: Rudy Meijer is zonder twijfel de grootste Magic Trader die Nederland ooit gekend heeft. Ooit begonnen als een handelaar op skates met een rugzakje met wat kaarten maar uitgegroeid tot een Imperium onder de naam Goat-Enterprise. Naast zijn skills als handelaar is de Rudy Draft een fenomeen dat hij ooit heeft verzonnen waarbij hij zelf draftboosters maakt vol met krachtige kaarten, obscure interacties en Wacky combo’s, en iedere Rudy draft is weer anders. Wat voor speler je ook bent, de Rudy Draft heeft iets voor iedereen. Dit mag je niet missen. Er is beperkt plek dus wil en kun je meedoen, schrijf je in!

Datum: 29 februari 2020

Aanvang: 11:00 ,winkel open 10:00

Formaat: Rudy Draft

Kosten: € 25,-

Capaciteit: 48 spelers

Prijzen: Per persoon gaat er 1 booster Theros Beyond Death in de prijzenpot.

Locatie: Magic United Rotterdam, Bergweg 41 D, 3037 EA.

Vervoer: Station Noord is 2 minuten lopen en anders tram 4 of 8 vanaf Centraal Station halte Soetendaalseweg. 

Auto: parkeren achter Station Noord op de Ceintuurbaan is gratis maar let op, op het parkeerterrein van Correct moet je voor 17:00 je auto weghalen want dan gaat het hek dicht.

Inschrijven: info@magicunited.nl

 

Organizer

Magic United

info@magicunited.nl

Learn More

Time

(Saturday) 11:00 - 15:00

Location

Magic United, Rotterdam

Bergweg 41D, 3037 EA Rotterdam