RCQ Modern : Arnhem @Spelkwartier

sat17decAll DayRCQ Modern : Arnhem @SpelkwartierMagic the Gathering, Modern Regional Championship QualifierFormatModernRules Enforcement LevelCompetitiveEvent SeriesWPN Qualifier (WPNQ) / European Championship Qualifier (ECQ) Event Organized BySpelkwartierFeatured

Event Details

In samenwerking met Legacy European Tour host Spelkwartier een qualifier event voor het Legacy European Championship in Napels. Op 17 december winnen is een kwalificatie te winnen voor de nummer 1 én 2! 

Het LEC in Napels is weer een opstapje naar de ProTour en/of het wereldkampioenschap; het ultieme doel voor iedereen die competitive Magic speelt. 

Format

Wij spelen het toernooi in Modern format.

Prijzen

Voor de beide finalisten een felbegeerde plek voor het LEC in Napels. En afhankelijk van de opkomst zijn er natuurlijk booster prijzen te winnen!!

Tickets

Tickets kun je hier bestellen. Let op! Er is geen restitutie mogelijk na bestellen.

Al onze events kun je vinden in onze agenda en op de eventlink van Wizards.

Locatie

>> LET OP HET IS NIET IN DE WINKEL!!!! <<

De locatie voor beiden events is: 

Restaurant Commanderie Gelderse poort
Mr, Meester D.U. Stikkerstraat 10, 1.19
6842 CW Arnhem 

Parkeren is gratis

Route

Met de auto:
Stikkerbuilding is makkelijk met de auto te bereiken. Het ligt op een paar minuten rijden van de A325 waardoor je snel op de A50 en de A15 zit. Ook de Pleyroute is niet ver van Stikkerbuilding en zorgt ervoor dat je binnen no time op de A12 zit.

Openbaar vervoer:
Ook per openbaar vervoer is Stikkerbuilding makkelijk te bereiken. Treinstation Arnhem Zuid ligt op 1500 meter en vanaf CS Arnhem gaan diverse bussen. De bushaltes zijn op loopafstand. Stadsbus 14 stopt zelfs pal voor de deur.

Aanvang

17 december 2022 we starten om 10 uur. Als je een ticket hebt voor deelname kun je je al aanmelden via de companion app, de code hiervoor is EWZYENN

Judge

Wij hebben Selene gevraagd die deze voor ons als Judge aanwezig is. Het formaat is Modern.

Respect

Nog wat huishoudelijke mededelingen, wij staan er op dat iedereen zich met respect naar elkaar gedraagt en bij problemen kun je bij een van onze mensen terecht. de aanwezige Judge heeft het laatste woord. 

Eten/drinken

Eigen consumpties kunnen buiten het pand genuttigd worden, de keuken wordt voor het event geopend wij hebben samen met de locatie besproken voor een kleine kaart.

Wij wensen jullie heel veel speel plezier en een gezellige dag toe.

Groetjes, Team Spelkwartier

 

Organizer

Spelkwartier

vragen@spelkwartier.nl

Learn More

Time

All Day (Saturday)