Prerelease Outlaws of Thunder Junction in Amstelveen (Uilenstede)

sun14apr11:15sun17:30Prerelease Outlaws of Thunder Junction in Amstelveen (Uilenstede)FormatSealedRules Enforcement LevelRegular Event Organized ByDustin de LeeuwIl Caffe, Uilenstede #2Signup endedFeatured87 Guests are attending

Event Details

Welkom op de prerelease van Outlaws of Thunder Junction, het wilde westen van Magic: the Gathering! Deze nieuwe plane bevat ongekende rijkdommen, diep weggestopt in ontembare landschappen. Het gerucht over een eeuwenoude kluis vol machtige schatten trekt schurken vanuit de hele multiverse naar Bazaar of Magic. Dustin en zijn bende bandieten zijn wanted dead or alive en beramen de overval van de eeuw! Gelukkig is de sheriff aanwezig om het gespuis achter tralies te krijgen. Doe jij mee met deze onstuimige Magic: the Gathering prerelease in Amstelveen?


Bij aanvang van de Prerelease ontvang je een speciale Prerelease Pack van Outlaws of Thunder Junction. In je Prerelease Pack vind je zes play boosters van Outlaws of Thunder Junction en een prerelease booster. In deze speciale booster vind je een exclusieve Prerelease promo die je mag spelen in je deck. Daarnaast bevat je Prerelease Pack ook een handige Spindown life counter en kun je het doosje gebruiken als stijlvolle deckbox. Met de kaarten uit de Prerelease Pack en basic landjes bouw je een deck van minimaal 40 kaarten. Daarna is het tijd om met scherp te schieten en je tegenstanders te laten brommen.


Voorinschrijven is niet verplicht maar wordt erg gewaardeerd. Je kunt je aanmelden via Bazaar of Magic,  via de RSVP hier op Untap of via een email naar dustindeleeuw@hotmail.com En als je aan één dag spelen niet voldoende hebt, of als je de nieuwe winkel wilt bewonderen: we hebben vrijdag tot en met zondag maar liefst 5 prereleases in Delft!     

Overdag spelen we 5 rondes, aanvang 11.15 uur en verwacht einde rond 17.30 uur. ’s Avonds is er de gelegenheid om 2HG Sealed te spelen, dan zijn er 3 rondes, aanvang 18.30 uur en einde rond 22.30 uur. Let op: er is ’s avonds geen individueel Sealed, maar je kunt je gewoon als losse speler inschrijven; ter plekke kun je kijken met welke andere vrijgezelle speler je graag de avond wilt doorbrengen.   

Alle belangrijke informatie op een rij:  

Companion Event codeR26J2XE

LocatieUpper East, Laan van Kronenburg 7, 1183 AS Amstelveen    

Datum: zondag 14 april 2024    

Aanvang: 11:15 (Sealed) & 18.30 (2HG Sealed), zaal open om 10:30 uur  

Formaat: Sealed Deck (’s avonds 2HG Sealed Deck)  

Kosten: 40 euro

Prijzen: Ten minste 2 playboosters per persoon!   

Aantal plaatsen: 120 overdag, ’s avonds 60 (30 teams)   

Rondes: 5 rondes overdag, 3 rondes ‘s avonds    

Judges: Dustin de Leeuw & Jelle Zwaan   

Route: 5 minuten met tram 5 vanaf station Amsterdam Zuid (richting Westwijk, halte Uilenstede) en gratis parkeren voor de deur. 

Organizer

Dustin de Leeuw

Level 3 Magic Judge
dustindeleeuw@hotmail.com

Learn More

Time

(Sunday) 11:15 - 17:30

RSVP Now

RSVPing is closed at this time.

Can not make it to this event?Change my RSVP