Prerelease Murders at Karlov Manor in Amstelveen (Uilenstede)

sun04feb11:15sun17:30Prerelease Murders at Karlov Manor in Amstelveen (Uilenstede)FormatSealedRules Enforcement LevelRegular Event Organized ByDustin de LeeuwIl Caffe, Uilenstede #2Signup endedFeatured76 Guests are attending

Event Details

Welkom op de prerelease van Murders at Karlov Manor! Word een meester-detective in het Magic-universum en onthul de geheimen van Karlov Manor. Kun jij de aanwijzingen volgen die in de kaarten zijn versleuteld? Of zul je ten prooi vallen aan de duistere krachten die deze plek doordrenken? Doe jij mee met een bloedstollend spannende Magic: the Gathering prerelease in Amstelveen?

 

Bij aanvang van de Prerelease ontvang je een speciale Prerelease Pack van Murders at Karlov Manor. In je Prerelease Pack vind je zes play boosters van Murders at Karlov Manor en een prerelease booster. In deze speciale booster vind je een exclusieve Prerelease promo die je mag spelen in je deck. Daarnaast bevat je Prerelease Pack ook een handige Spindown life counter en kun je het doosje gebruiken als stijlvolle deckbox. Bovendien ontvang je een exclusieve Mythic rare die je alleen in je Prerelease Pack kan openen, deze is echter niet speelbaar in je sealed deck. Met de kaarten uit de Prerelease Pack en basic landjes bouw je een deck van minimaal 40 kaarten. Daarna is het tijd om deze puzzel tot een succesvol einde te brengen!

Voorinschrijven is niet verplicht maar wordt erg gewaardeerd. Je kunt je aanmelden via Bazaar of Magic,  via de RSVP hier op Untap (klik hier voor inschrijven voor de 2HG avondeditie op Untap) of via een email naar dustindeleeuw@hotmail.com En als je aan één dag spelen niet voldoende hebt, of als je de nieuwe winkel wilt bewonderen: we hebben vrijdag tot en met zondag maar liefst 5 prereleases in Delft!     

Overdag spelen we 5 rondes, aanvang 11.15 uur en verwacht einde rond 17.30 uur. ’s Avonds is er de gelegenheid om 2HG Sealed te spelen, dan zijn er 3 rondes, aanvang 18.30 uur en einde rond 22.30 uur. Let op: er is ’s avonds geen individueel Sealed, maar je kunt je gewoon als losse speler inschrijven; ter plekke kun je kijken met welke andere vrijgezelle speler je graag de avond wilt doorbrengen.   

Alle belangrijke informatie op een rij:  

Companion Event codeGWE82EJ

LocatieUpper East, Laan van Kronenburg 7, 1183 AS Amstelveen    

Datum: zondag 4 februari 2024    

Aanvang: 11:15 (Sealed) & 18.30 (2HG Sealed), zaal open om 10:30 uur  

Formaat: Sealed Deck (’s avonds 2HG Sealed Deck)  

Kosten: 42,50 euro (als je beide events speelt, betaal je slechts 80 euro!)  

Prijzen: Ten minste 2 playboosters per persoon!   

Aantal plaatsen: 120 overdag, ’s avonds 60 (30 teams)   

Rondes: 5 rondes overdag, 3 rondes ‘s avonds    

Judges: Dustin de Leeuw & Jelle Zwaan   

Route: 5 minuten met tram 5 vanaf station Amsterdam Zuid (richting Westwijk, halte Uilenstede) en gratis parkeren voor de deur. 

Organizer

Dustin de Leeuw

Level 3 Magic Judge
dustindeleeuw@hotmail.com

Learn More

Time

(Sunday) 11:15 - 17:30

RSVP Now

RSVPing is closed at this time.

Can not make it to this event?Change my RSVP