Prerelease Modern Horizons @ BoM – Sealed Deck

sat08jun11:15sat17:30Prerelease Modern Horizons @ BoM – Sealed DeckFormatSealedRules Enforcement LevelRegular Event Organized ByBazaar of MagicBazaar of Magic, Delft, Schieweg 87c, 2627 AT DelftSignup endedBe the first to RSVP

Event Details

Prerelease Modern Horizons

Zaterdag 8 en zondag 9 juni organiseert Bazaar of Magic maar liefst zes prereleases met Modern Horizons. Twee Sealed Deck toernooien en vier Boosterdrafts!


Modern Horizons is een zeer bijzondere set en gaat het landschap van Modern voorgoed veranderen. Modern Horizons introduceert maar liefst 250 nieuwe kaarten in Modern, deels reprints van kaarten die nu alleen in Legacy legal zijn en het andere deel zijn totaal nieuwe kaarten. Al deze kaarten zullen niet Standard legal zijn en dit formaat geheel overslaan. Hierdoor kan het powerlevel dus een stuk hoger zijn dan gebruikelijk in een expansion set en zal vergelijkbaar zijn met de bekende Masters sets.


Wil jij de eerste zijn die met deze kaarten kan spelen? Schrijf je dan in voor de prelease van Modern Horizons!


Prerelease bij Bazaar of Magic

Een week voor de release van Modern Horizons kun je bij Bazaar of Magic het hele weekend lang kennis maken met deze nieuwe Magic set bij een van onze Prerelease evenementen. Een Prerelease bij Bazaar of Magic is niet zomaar een toernooi, we maken er één groot Magic feest van! Met speciale activiteiten en heel veel bonus prijzen zorgen we ervoor dat jij een Magische dag beleeft!


Sealed Deck

Voor Sealed Deck ontvang je zes boosters van Modern Horizons en met deze kaarten en basic landjes bouw je een deck van minimaal 40 kaarten. Daarna is het tijd om je te meten met je tegenstanders om te bepalen wie de winnaars zijn op de Prerelease van Modern Horizons!


Prijzen

Er gaan heel véél boosters Modern Horizons in de prijzenpot! Als je tenminste evenveel matches wint als verliest val je in de prijzen bij Sealed Deck. Hoe meer rondes je wint, hoe meer boosters Modern Horizons je mee naar huis mag nemen!


Alle belangrijke informatie op een rij:

Datum: Zaterdag 8 juni

Locatie: Bazaar of Magic, Schieweg 87 C, 2627AT, Delft

Aanvang: 11:15 

Formaat: Sealed Deck

Kosten Sealed Deck: € 65,- (Bij deelname aan meerdere events krijg je € 2,50 korting per event!)

Aantal plaatsen: 80 per event, dus reserveer tijdig je plekje!

Rondes: Vijf rondes overdag, drie rondes ’s avonds

Route10 minuten lopen vanaf station Delft Zuid en gratis parkeren naast de deur!

Organizer

Bazaar of Magic

info@bazaarofmagic.nl

Learn More

Time

(Saturday) 11:15 - 17:30

Location

Bazaar of Magic, Delft

Schieweg 87c, 2627 AT Delft

RSVP Now

RSVPing is closed at this time.

Can not make it to this event?Change my RSVP