Prerelease March of the Machine (Uilenstede)

sun16apr11:15sun17:30Prerelease March of the Machine (Uilenstede)FormatSealedRules Enforcement LevelRegular100 Guests are attending

Event Details

De laatste strijd, het laatste beetje hoop… Elesh Norn en haar Machine Legion zijn klaar voor de invasie van de multiverse. De Phyrexians zullen het bestaan van alle werelden voorgoed veranderen totdat iedereen één is met Phyrexia. In March of the Machine geven de overgebleven helden alles tijdens één laatste gevecht dat zal leiden tot een dramatische climax. Nu moeten we al onze krachten bundelen, ook die van jou! Wordt dit het einde van Magic zoals we het kennen? 

Bij aanvang van de Prerelease ontvang je een speciale Prerelease Pack van March of the Machine. In je Prerelease Pack vind je zes draft boosters van March of the Machine en een prerelease booster. In deze speciale booster vind je een exclusieve Prerelease promo die je mag spelen in je deck en een mythic rare commander kaart, deze mag je niet spelen in je deck maar is wel een toffe bonus! Daarnaast bevat je Prerelease Pack ook een handige Spindown life counter en kun je het doosje gebruiken als stijlvolle deckbox. Met de kaarten uit de Prerelease Pack en basic landjes bouw je een deck van minimaal 40 kaarten. Daarna is het tijd om je te meten met je rivalen! 

Voorinschrijven is niet verplicht maar wordt zeer gewaardeerd. Je kunt je aanmelden via Bazaar of Magic, via de RSVP hier op Untap (klik hier voor inschrijven voor de avondeditie op Untap) of via een email naar dustindeleeuw@hotmail.com En als je aan één dag spelen niet voldoende hebt, of als je de nieuwe winkel wilt bewonderen: we hebben vrijdag tot en met zondag maar liefst 5 prereleases in Delft!  

De inhoud van de dag is zoals je inmiddels van ons gewend bent: we spelen overdag 5 rondes, aanvang 11.15 uur en verwacht einde rond 17.30 uur. De avondeditie is 3 rondes, aanvang 18.30 uur en einde rond 22.30 uur. We gebruiken de nieuwe software van Wizards voor het runnen van dit event, wat betekent dat je een smartphone nodig hebt om te kunnen spelen. Installeer alvast de Companion App en zorg dat je telefoon opgeladen is; misschien is het handig om een power bank of een oplader mee te nemen. Maar het allerbelangrijkste is: we gaan er een mooie, gezellige dag van maken met elkaar. Ik er naar uit om dit weekend ontspannen met elkaar in een ruimte door te kunnen brengen. Als je nog vragen of suggesties hebt, laat het me weten!  


Alle belangrijke informatie op een rij: 

Companion Event code: P2GVPNP 

Locatie: Upper East, Laan van Kronenburg 7, 1183 AS Amstelveen 

Datum: zondag 16 april 2023 

Aanvang: 11:15 & 18:30 uur, zaal open om 10:30 uur 

Formaat: Sealed Deck 

Kosten: 37,50 euro (als je beide events speelt, betaal je slechts 70 euro!) 

Prijzen: Ten minste 2 setboosters per persoon! 

Aantal plaatsen: 100 per event Rondes: 5 rondes overdag, 3 rondes ‘s avonds 

Judges: Dustin de Leeuw & Jelle Zwaan

Route: 5 minuten met tram 5 vanaf station Amsterdam Zuid (richting Westwijk, halte Uilenstede) en gratis parkeren voor de deur. 

Organizer

Dustin de Leeuw

Level 3 Magic Judge
dustindeleeuw@hotmail.com

Learn More

Time

(Sunday) 11:15 - 17:30

RSVP Now

RSVPing is closed at this time.

Can not make it to this event?Change my RSVP