Prerelease Innistrad: Midnight Hunt in Amstelveen (Uilenstede)

sun19sep11:15sun18:00Prerelease Innistrad: Midnight Hunt in Amstelveen (Uilenstede)FormatLimited,SealedRules Enforcement LevelRegular Event Organized ByDustin de LeeuwIl Caffè, Uilenstede, Uilenstede 346, 1183 DB AmstelveenSignup endedFeatured44 Guests are attending

Event Details

Let’s put the Gathering back into Magic! Na een jaar wachten is het eindelijk zo ver en kunnen we weer samenkomen om van de nieuwe kaarten te genieten. We doen dit op een nieuwe locatie, 50 meter ten oosten van Il Caffè, waar we een hele ruimte helemaal voor ons alleen hebben en we nog steeds betaalbare maaltijden, drankjes en natuurlijk bitterballen hebben. Ik kijk er naar uit, ik heb de gezelligheid van Magic toernooien enorm gemist de afgelopen anderhalf jaar.

Ondertussen is er een hoop veranderd op Innistrad… lees alles over de flavour van de plane en bekijk alvast alle gespoilde kaarten van de nieuwe set! 

Vanzelfsprekend willen we niet alleen een leuk toernooi neerzetten, maar het ook veilig houden voor alle deelnemers. Om binnen te mogen komen, moet je de CoronaCheck app kunnen laten zien; als je nog niet volledig gevaccineerd bent, betekent dat dus dat je een recente negatieve test bij de GGD moet hebben gehad. Binnen hebben we vaste zitplaatsen en houden we de 1,5 meter regel aan.

Het aantal zitplaatsen is beperkt tot 40 spelers. Omdat de ervaring leert dat helaas niet iedereen daadwerkelijk komt, accepteren we 45 inschrijvingen en zetten we 5 spelers op de reservelijst. De spelers op deze lijst schuiven bij afmeldingen door naar de inschrijflijst en kunnen op de dag van het toernooi naar de locatie komen, waarbij het nagenoeg zeker is dat zij ook gewoon mee kunnen spelen. Als je niet kunt komen, meld je dan tijdig af, zodat een ander jouw plekje in kan nemen. En, vanzelfsprekend: als je op de dag zelf verkoudheidsklachten hebt, blijf dan alsjeblieft thuis.

Voorinschrijven is verplicht, en anoniem voorinschrijven is niet mogelijk. Je kunt je aanmelden via Bazaar of Magic, via de RSVP hier op Untap (klik hier voor inschrijven voor de avondeditie op Untap) of via een email naar dustindeleeuw@hotmail.com En als je aan één dag spelen niet voldoende hebt, of als je de nieuwe winkel wilt bewonderen: we hebben vrijdag tot en met zondag maar liefst 5 prereleases in Delft

De inhoud van de dag is ook iets anders dan je gewend bent: we spelen overdag 5 rondes, zodat we de wissels op een veilige en verantwoorde manier kunnen doen. Aanvang 11.15 uur en verwacht einde rond 18.00 uur. De avondeditie is zoals gebruikelijk 3 rondes, aanvang 18.30 uur en einde rond 22.00 uur.

We gebruiken de nieuwe software van Wizards voor het runnen van dit event, wat betekent dat je een smartphone nodig hebt om te kunnen spelen. Installeer alvast de Companion App en zorg dat je telefoon opgeladen is; misschien is het handig om een power bank of een oplader mee te nemen.

Maar het allerbelangrijkste is: we gaan er een mooie, gezellige dag van maken met elkaar. Juist door het vooraf duidelijk over de regels te hebben, kijk ik er naar uit om dit weekend ontspannen met elkaar in een ruimte door te kunnen brengen. Als je nog vragen of suggesties hebt, laat het me weten!

Alle belangrijke informatie op een rij:

CoronaCheck:verplicht

Mondkapje: niet verplicht maar wordt zeer gewaardeerd

Locatie: Laan van Kronenburg 7, 1183 AS Amstelveen

Datum: zondag 19 september 2021

Aanvang: 11:15 & 18:30 uur, zaal open om 10:30 uur.

Formaat: Sealed Deck

Kosten: 35 euro (als je beide events speelt, betaal je slechts 65 euro!)

Prijzen: Ten minste 2 setboosters per persoon!

Aantal plaatsen: 40 per event

Rondes: 5 rondes overdag, 3 rondes ‘s avonds

Judges: Dustin de Leeuw & Jelle Zwaan

Route: 5 minuten met tram 5 vanaf station Amsterdam Zuid (richting Westwijk, halte Uilenstede) en gratis parkeren voor de deur.

Organizer

Dustin de Leeuw

Level 3 Magic Judge
dustindeleeuw@hotmail.com

Learn More

Time

(Sunday) 11:15 - 18:00

Location

Il Caffè, Uilenstede

Uilenstede 346, 1183 DB Amstelveen

Health Guidelines for this Event

Physical Distance Maintained
Event Area Sanitized
Other Health Guidelines CoronaCheck verplicht voor toegang. Mondkapje is niet verplicht maar wordt zeer gewaardeerd. Door de ruime opstelling houden we zoveel mogelijk 1,5 meter afstand. De speelruimte heeft een hoog plafond en is uitstekend geventileerd.

RSVP Now

RSVPing is closed at this time.

Can not make it to this event?Change my RSVP