Prerelease Innistrad: Crimson Vow in Amstelveen (Uilenstede)

sun14nov11:15sun17:15Prerelease Innistrad: Crimson Vow in Amstelveen (Uilenstede)FormatSealedRules Enforcement LevelRegular Event Organized ByDustin de LeeuwIl Caffe, Uilenstede #2Signup endedFeatured54 Guests are attending

Event Details

Let op: dit event zit vol, maar als je een mail stuurt naar dustindeleeuw@hotmail.com kom je op de reservelijst. Bij afzeggingen schuif je dan automatisch door naar de inschrijflijst. De ervaring leert dat er last minute altijd afzeggingen zijn, dus de eerste 5 op de reservelijst kunnen nagenoeg zeker komen spelen! Ik houd je dan via mail op de hoogte.

Let’s put the Gathering back into Magic! Na een jaar wachten is het eindelijk zo ver en kunnen we weer samenkomen om van de nieuwe kaarten te genieten. We doen dit op een nieuwe locatie, 50 meter ten oosten van Il Caffè, waar we een hele ruimte helemaal voor ons alleen hebben en we nog steeds betaalbare maaltijden, drankjes en natuurlijk bitterballen hebben. Ik kijk er naar uit, de prerelease van Innistrad: Midnight Hunt was een zeer geslaagd feestje!

Ondertussen is er een hoop veranderd op Innistrad op Innistrad… De volle maan kleurt de hemel donkerrood; een nacht zonder einde is maar net begonnen. Woeste weerwolven en een oneindige stroom aan ondoden sluipen door de schaduwen, maar ook de listige vampiers slaan hier hun slag. De adellijke Olivia Voldaren is de bruid in het grootste feest in de geschiedenis van Innistrad – een bruiloft om voor te sterven.

Vanzelfsprekend willen we niet alleen een leuk toernooi neerzetten, maar het ook veilig houden voor alle deelnemers. Om binnen te mogen komen, moet je de CoronaCheck app QR-code kunnen laten zien; als je nog niet volledig gevaccineerd bent, betekent dat dus dat je een recente negatieve test bij de GGD moet hebben gehad. Binnen hebben we vaste zitplaatsen en houden we de 1,5 meter regel zoveel als mogelijk aan. EDIT 2 november: mondkapje is verplicht, tenzij je aan tafel zit. 

Het aantal zitplaatsen is beperkt tot 50 spelers. Omdat de ervaring leert dat helaas niet iedereen daadwerkelijk komt, accepteren we 55 inschrijvingen en zetten we 5 spelers op de reservelijst. De spelers op deze lijst schuiven bij afmeldingen door naar de inschrijflijst en kunnen op de dag van het toernooi naar de locatie komen, waarbij het nagenoeg zeker is dat zij ook gewoon mee kunnen spelen. Als je niet kunt komen, meld je dan tijdig af, zodat een ander jouw plekje in kan nemen. En, vanzelfsprekend: als je op de dag zelf verkoudheidsklachten hebt, blijf dan alsjeblieft thuis.

Voorinschrijven is verplicht, en anoniem voorinschrijven is niet mogelijk. Je kunt je aanmelden via Bazaar of Magic, via de RSVP hier op Untap (klik hier voor inschrijven voor de avondeditie op Untap) of via een email naar dustindeleeuw@hotmail.com En als je aan één dag spelen niet voldoende hebt, of als je de nieuwe winkel wilt bewonderen: we hebben vrijdag tot en met zondag maar liefst 5 prereleases in Delft!

De inhoud van de dag is ook iets anders dan je gewend bent: we spelen overdag 5 rondes, zodat we de wissels op een veilige en verantwoorde manier kunnen doen. Aanvang 11.15 uur en verwacht einde rond 17.30 uur. De avondeditie is zoals gebruikelijk 3 rondes, aanvang 18.30 uur en einde rond 22.00 uur.

We gebruiken de nieuwe software van Wizards voor het runnen van dit event, wat betekent dat je een smartphone nodig hebt om te kunnen spelen. Installeer alvast de Companion App en zorg dat je telefoon opgeladen is; misschien is het handig om een power bank of een oplader mee te nemen.

Maar het allerbelangrijkste is: we gaan er een mooie, gezellige dag van maken met elkaar. Juist door het vooraf duidelijk over de regels te hebben, kijk ik er naar uit om dit weekend ontspannen met elkaar in een ruimte door te kunnen brengen. Als je nog vragen of suggesties hebt, laat het me weten!

Alle belangrijke informatie op een rij:

CoronaCheck:verplicht

MondkapjeUpdate 2 november: mondkapje is verplicht, tenzij je aan tafel zit

Locatie: Laan van Kronenburg 7, 1183 AS Amstelveen

Datum: zondag 14 november 2021

Aanvang: 11:15 & 18:30 uur, zaal open om 10:30 uur.

Formaat: Sealed Deck

Kosten: 35 euro (als je beide events speelt, betaal je slechts 65 euro!)

Prijzen: Ten minste 2 setboosters per persoon!

Aantal plaatsen: 50 per event

Rondes: 5 rondes overdag, 3 rondes ‘s avonds

Judges: Dustin de Leeuw & Jelle Zwaan

Route: 5 minuten met tram 5 vanaf station Amsterdam Zuid (richting Westwijk, halte Uilenstede) en gratis parkeren voor de deur.

Organizer

Dustin de Leeuw

Level 3 Magic Judge
dustindeleeuw@hotmail.com

Learn More

Time

(Sunday) 11:15 - 17:15

Health Guidelines for this Event

Physical Distance Maintained
Event Area Sanitized
Other Health Guidelines CoronaCheck verplicht voor toegang. Mondkapje is verplicht, behalve als je aan tafel zit. Door de ruime opstelling houden we zoveel mogelijk 1,5 meter afstand. De speelruimte heeft een hoog plafond en is uitstekend geventileerd.

RSVP Now

RSVPing is closed at this time.

Can not make it to this event?Change my RSVP

Geef een reactie