Prerelease Core Set 2019

sun08jul11:15sun23:00Prerelease Core Set 2019FormatSealedRules Enforcement LevelRegular Event Organized ByDustin de Leeuw

Event Details

Wizards of the Coast heeft het concept ‘Core Set’ aan een grondige vernieuwing en verbetering onderworpen, met Core Set 2019 als resultaat. Verzamel al je vrienden voor de Prerelease, en kom het zelf meemaken! De Prerelease is voor velen één van de tofste events van het jaar en voor iedere speler geschikt om mee te spelen. Twijfel dus niet en schrijf je in voor een onvergetelijke dag!

Logo

Prerelease toernooien:
Een week voor de release van Core Set 2019 kan je al kennis maken met deze nieuwe Magic set bij een van onze Prerelease evenementen. Een Prerelease bij ons is niet zomaar een toernooi, we maken er één groot Magic feest van! Met speciale activiteiten en heel veel bonus prijzen zorgen we ervoor dat jij een onvergetelijke dag beleeft.

Op zondag 8 juli organiseer ik in Leiden maar liefst twee Prerelease toernooien. Overdag speel je zes rondes Sealed Deck met een Prerelease Pack, ’s avonds zijn er 3 rondes. Per deelnemer gaan er tenminste twee boosters Core Set 2019 in de prijzenpot. Als je tenminste de helft van je matches wint, val je in de prijzen. Hoe meer rondes je wint, hoe meer boosters Core Set 2019 je mee naar huis mag nemen!

Pack

Prerelease Packs:
Bij aanvang van de Prerelease ontvang je een speciale Prerelease Pack van Core Set 2019. In je Prerelease Pack vind je zes boosters van Core Set 2019. Bovendien vind je in je Prerelease Pack een exclusieve Prerelease promo die je mag spelen in je deck! Er zijn verschillende Prerelease promo’s, dus vooraf weet je niet welke Prerelease promo je ontvangt. Daarnaast bevat je Prerelease Pack ook een handige Spindown life counter en kun je het doosje gebruiken als stijlvolle deckbox.

Box

Alle belangrijke informatie op een rij:

Datum: zondag 8 juli 2018
Locatie: Buddhas, Botermarkt 20, 2311 EN Leiden
Aanvang: 11:15 & 18:40 uur, zaal open om 10:00 uur.
Formaat: Sealed Deck
Kosten: 27,50 euro (als je beide events speelt, betaal je slechts 50 euro!)
Aantal plaatsen: 150
Rondes: 6 rondes overdag & 3 rondes ’s avonds
Rules Enforcement Level: Regular, we zijn er voor de gezelligheid!
Judges: Dustin en Roy
Route: 15 minuten lopen vanaf station Leiden Centraal en gratis parkeren op 10 minuten loopafstand in de Tuinstadwijk, voor de deur parkeren voor 12.40 euro per dag.

Inschrijven: Je kunt je inschrijven via een reactie in dit topic of via een email naar dustindeleeuw@hotmail.com Vermeld je DCI nummer (graag zonder streepjes en/of spaties) bij je inschrijving. Vergeet niet te vermelden voor welke prerelease je je in wilt schrijven! Heb je nog geen DCI nummer, dan krijg je deze op de dag zelf. Ook als je je niet ingeschreven hebt, ben je van harte welkom, aanmelden aan de zaal is tot 11.10 uur mogelijk. Ik waardeer het wel als je je voorinschrijft, dan kan ik bij grote drukte nog tijdig extra judges activeren om al jullie vragen goed en snel te kunnen beantwoorden!

Open Dueling:
Geen Planeswalker in je Prerelease Pack? Deck building niet zo je ding? Niet getreurd! Voor 15 euro kan je meedoen met Open Dueling. Iedere deelnemer ontvangt een Planeswalker Deck van Core Set 2019 naar keuze en per twee spelers ontvang je een booster Core Set 2019 voor de winnaar van het duel! Een Planeswalker deck is een kant-en-klaar deck van zestig kaarten, gebaseerd op een van de Planeswalkers uit het verhaal van Core Set 2019. Elk Planeswalker Deck bevat altijd een foil Planeswalker en twee boosters van Core Set 2019 zodat je het deck gelijk kan upgraden.

Consumpties: Bij Buddhas is het niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen, met uitzondering van flesjes water. ’s Middags zijn er voor 3 euro per stuk luxe broodjes verkrijgbaar, en ’s avonds is er een uitgebreide Thaise kaart! Speciaal voor ons is er de dagspecial: voor slechts 10 euro een heerlijke Thaise curry met kip of tofu.

Prijzen: Per persoon gaan er minstens 2 boosters Core Set 2019 in de prijzenpot, en je krijgt vanzelfsprekend voor elk event waaraan je meedoet 1 van de exclusieve prerelease promo’s. Bovendien zijn er leuke random prijzen te winnen en natuurlijk zijn er bitterballen!
Voor de avondeditie van 3 rondes hanteren we een simpel en elegant systeem: per ronde die je wint, win je 2 boosters, een draw levert jullie allebei 1 booster op. Dat wil dus zeggen dat er per persoon minstens 3 boosters in de prijzenpot gaan!

Organizer

Dustin de Leeuw

Level 3 Magic Judge
dustindeleeuw@hotmail.com

Learn More

Time

(Sunday) 11:15 - 23:00