Prerelease Core Set 2019

sat07jul(jul 7)11:15sun08(jul 8)23:00Prerelease Core Set 2019FormatSealed,Two-Headed GiantRules Enforcement LevelRegular Event Organized ByDustin de LeeuwBazaar of Magic, Delft, Schieweg 87c, 2627 AT Delft

Event Details

Wizards of the Coast heeft het concept ‘Core Set’ aan een grondige vernieuwing en verbetering onderworpen, met Core Set 2019 als resultaat. Verzamel al je vrienden voor de Prerelease, en kom het zelf meemaken! De Prerelease is voor velen één van de tofste events van het jaar en voor iedere speler geschikt om mee te spelen. Twijfel dus niet en schrijf je in voor een onvergetelijke dag!

Prerelease
Een week voor de release van Core Set 2019 kun je bij Bazaar of Magic het hele weekend lang kennis maken met deze nieuwe Magic set bij een van onze Prerelease evenementen. Een Prerelease bij Bazaar of Magic is niet zomaar een toernooi, we maken er één groot Magic feest van! Met speciale activiteiten en heel veel bonus prijzen zorgen we ervoor dat jij een Magische dag beleeft!

Prerelease Pack
Bij aanvang van de Prerelease ontvang je een speciale Prerelease Pack van Core Set 2019. In je Prerelease Pack vind je zes boosters van Core Set 2019. Bovendien vind je in je Prerelease Pack een exclusieve Prerelease promo die je mag spelen in je deck! Er zijn verschillende Prerelease promo’s, dus vooraf weet je niet welke Prerelease promo je ontvangt. Daarnaast bevat je Prerelease Pack ook een handige Spindown life counter en kun je het doosje gebruiken als stijlvolle deckbox.

Sealed Deck
Met de kaarten uit de Prerelease Pack en basic landjes bouw je een deck van minimaal 40 kaarten. Daarna is het tijd om je te meten met je tegenstanders om te bepalen wie de winnaars zijn op de Prerelease van Core Set 2019!

Prijzen
Per deelnemer gaan er minimaal twee boosters Core Set 2019 in de prijzenpot. Als je tenminste evenveel matches wint als verliest val je in de prijzen. Hoe meer rondes je wint, hoe meer boosters Core Set 2019 je mee naar huis mag nemen!

Zaterdag 7 juli (o.l.v. Dustin de Leeuw):
– Sealed Deck, vijf rondes, aanvang: 11:15
– Sealed Deck, vier rondes, aanvang: 17:30

Zondag 8 juli (o.l.v. Ralf Heersma):
– Sealed Deck, vijf rondes, aanvang: 11:15
– Two-Headed Giant Sealed Deck, vier rondes, aanvang: 17:30

Alle belangrijke informatie op een rij:

Aanvang: 11:15 en 17:30, zaal open om 10:30
Formaat: Sealed Deck en Two-Headed Giant Sealed Deck
Kosten: € 27,50 (Bij deelname aan meerdere events krijg je € 2,50 korting per event!)
Aantal plaatsen: 80 per event, dus reserveer tijdig je plekje!
Rondes: Vijf rondes overdag, vier rondes ’s avonds
Route: 10 minuten lopen vanaf station Delft Zuid en gratis parkeren naast de deur!

Consumpties
Het is niet toegestaan om in de winkel je eigen consumpties te nuttigen, met uitzondering van je eigen lunch en flesjes water. Bazaar of Magic heeft naast koffie, thee, bronwater, selecte frisdranken en candybars ook tosti’s en broodjes gezond op het menu staan. Tijdens de avondedities is er gelegenheid pizza te bestellen. Uiteraard reserveren we ook wat tijd om deze soldaat te maken! Nota bene, pizza’s kunnen alleen contant afgerekend worden.

Beat-the-BoM
Het team van Bazaar of Magic (BoM) ontbreekt natuurlijk niet op de Prerelease! Kun jij de BoM onschadelijk maken? Als je een match wint van Jan of Ralf dan scoor je een Beat-the-BoM bonusbooster! Naast de eeuwige roem die je vergaart, verlaat je de tafel ook nog met een extra booster van Core Set 2019!

Prerelease Party
Heb je geen tijd om een volledig Prerelease toernooi mee te doen? Of wil je tussen de rondes door juist ook nog wat te doen hebben? Wellicht is de Prerelease Party wat voor jou! Incasseer je Prerelease Pack, bouw een deck, speel zoveel je wilt en win gegarandeerd twee boosters! Deelname aan de Prerelease Party kost € 27,50. De Prerelease Party begint na aanvang van elk Prerelease toernooi, en alleen als er nog Prerelease Packs beschikbaar zijn.

Open Dueling
Geen Planeswalker in je Prerelease Pack? Deck building niet zo je ding? Niet getreurd! Voor € 12,50 kun je meedoen met Open Dueling. Iedere deelnemer ontvangt een Planeswalker Deck van Core Set 2019 naar keuze en per twee spelers ontvang je een booster Core Set 2019 voor de winnaar van het duel! Een Planeswalker deck is een kant-en-klaar deck van 60 kaarten, gebaseerd op een van de Planeswalkers uit het verhaal van Core Set 2019. Elk Planeswalker Deck bevat altijd een foil Planeswalker en een extra boosters van Core Set 2019 zodat je het deck gelijk kunt upgraden. Voor de Core Set 2019 zijn er maar liefst vijf Planeswalker Decks beschikbaar om uit te kiezen.

Inschrijven
In de winkel in Delft is er tijdens beide events ruimte voor exact 80 spelers. Van tevoren inschrijven wordt van harte aangeraden om teleurstellingen te voorkomen. Je kunt je inschrijven via een email naar info@bazaarofmagic.nl of door een telefoontje naar Bazaar of Magic (0157370224). Vermeld je DCI nummer (graag zonder streepjes of spaties) bij je inschrijving. Vergeet niet te vermelden aan welk Prerelease toernooi je wilt meedoen! Heb je nog geen DCI nummer, dan krijg je die op de dag zelf!

Als je je hebt ingeschreven maar toch niet kunt komen, wees dan alsjeblieft zo vriendelijk om je uit te schrijven, zodat iemand anders je plekje nog kan innemen. Van tevoren inschrijven garandeert je deelname tot 11:00, vanaf dat moment is je plek niet meer gegarandeerd!

Organizer

Dustin de Leeuw

Level 3 Magic Judge
dustindeleeuw@hotmail.com

Learn More

Time

7 (Saturday) 11:15 - 8 (Sunday) 23:00

Location

Bazaar of Magic, Delft

Schieweg 87c, 2627 AT Delft