Pre Release 3 – Throne of Eldraine @The Games Guild

sun29sep11:30Pre Release 3 – Throne of Eldraine @The Games GuildFormatSealedRules Enforcement LevelCasualBe the first to RSVP

Event Details

Pre-Release 3 – 29 sep start 11:30. Indien je voor een van de andere dagen wenst in te schrijven, kijk dan op de andere dagen op de kalender.

De nieuwe set is er bijna, en daarom is er een pre-release van deze set zodat we een week voor release al kunnen genieten van de nieuwe kaarten.

Let op: vanwege de beperkte speelruimte is er tijdens dit event ruimte voor 40 spelers. Voorinschrijven wordt dan ook van harte aangeraden om teleurstellingen te voorkomen.

Alle belangrijke informatie op een rij:

Data:
Pre-Release 1 – 27 sep start 20:30
Pre-Release 2 – 28 sep start 11:30
Pre-Release 3 – 29 sep start 11:30

Locatie: The Games Guild, Concordiastraat 29, 2406XX Alphen a/d Rijn

Formaat: Sealed
Kosten: 30,00 euro. Bij meerdere deelname 27,50 per deelname.
Aantal plaatsen: 40
Rondes: 3 / 4 / 5 / 6 / 7 rondes

The Games Guild ligt in het centrum van Alphen aan den Rijn. Makkelijk bereikbaar met de auto (naar Parkeerplaats Hofzichtstraat – voer in je navigatie ‘Hofzichtstraat 4, Alphen aan den Rijn) en ongeveer 200m lopen vanaf het station. Parkeren is mogelijk voor de winkel (betaald op werkdagen tot 18:00) of gratis vanaf ongeveer 400m van de winkel. Voor meer info: www.gamesguild.nl

Inschrijven: Je kunt je inschrijven via:
– Untap (RSVP hieronder)
– Email naar info@gamesguild.nl
– Telefonisch: 06 18081858
Vermeld je DCI nummer bij je inschrijving. Heb je nog geen DCI nummer, dan krijg je deze op de dag zelf!

Rules Enforcement Level: Casual
Prijzen: De prijzen pot zit gevuld met 2 gloednieuwe boosters  per deelnemer. De prijzen worden verdeeld op basis van standing.

Consumpties: De Guild heeft naast een assortiment snacks en drinken ook warme snacks zoals, hamburgers, frikadellen en patat in de aanbieding. Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen.

Singles: De Guild heeft een ruime selectie van Singles op locatie. Een groot deel van de collectie is te vinden op Cardmarket Je kan van te voren ook mailen wat je zoal nodig heb, zodat het op de dag van het event klaar ligt.

Organizer

The Games Guild

info@gamesguild.nl

Learn More

Time

(Sunday) 11:30

Location

The Games Guild, Alphen aan den Rijn

Concordiastraat 29, 2406XX Alphen aan den Rijn

RSVP Now

RSVPing is closed at this time.

Can not make it to this event?Change my RSVP