PPTQ Sealed - Hoorn

sun07oct11:00sun22:00PPTQ Sealed - HoornFormatSealedRules Enforcement LevelCompetitive

PPTQ

Event Details

Een Preliminary Pro Tour Qualifier is de eerste stap op weg naar de Pro Tour! Iedereen mag deelnemen, maar het is een toernooi voor gevorderde spelers. De winnaar van een Preliminary Pro Tour Qualifier (PPTQ) mag meedoen aan een Regional Pro Tour Qualifier (RPTQ). Op de RPTQ zijn slots voor de Pro Tour te winnen. Deelnemers van een Regional PTQ ontvangen een speciale Noble Hierarch promo.

——–

Aantal plekken: 60

Locatie: De Zaagtand (wijkcentrum)

Format: Sealed Guilds of Ravnica
Kosten: € 30, je kunt contant betalen of van tevoren betalen via deze link. LET OP: Er is geen pin aanwezig!
Tijd: 11:00 uur. Het toernooi start om 11:00 uur. Zorg dat je voor die tijd aanwezig en ingeschreven bent!
Rondes: 4 tot 5, daarna 3 rondes draft voor de top 8
REL: Competitive
Inschrijving: Schrijf je in via de event-pagina op de website van De Spellenhoorn.

Het toernooi verloopt als volgt:

Je krijgt 6 boosters van de nieuwste set, deze maak je open en tel je terwijl degene die tegenover je zit met je meekijkt. Daarna doe jij hetzelfde bij die speler. Daarna registreer je de kaarten van de andere speler. Je krijgt hiervoor een registratie lijst waar je alle kaarten op aanvinkt. Als iedereen klaar is krijgt je de kaarten terug, en je krijgt 30min. om een deck te bouwen. Dit deck registreer je ook op je lijst. Dit is je deck waar je het hele toernooi mee gaat spelen.

Er worden dan een aantal rondes gespeeld (afhankelijk van het aantal spelers). Als alle rondes voorbij zijn wordt er een top 8 (afhankelijk van het aantal spelers) bekend gemaakt die een draft gaan spelen. Om zonder hongergevoel te draft, krijgt de top8 een lekkere soep, verzorgd door de spellenhoorn. De draft is getimed, er wordt omgeroepen hoeveel tijd je hebt om een keuze te maken. De draft is single elimination draft, als je verliest lig je er uit. De uiteindelijke winnaar wint een plek voor de RPTQ, maar ook de andere spelers van de top 8 zullen met boosterprijzen naar huis gaan. En natuurlijk mag je je sealed boosters en gedrafte kaarten houden.

Heb je meer vragen over Magic of magic toernooien kom dan een keer naar de winkel. Wil je starten met Magic dan kan je bij ons een gratis startersdeck ophalen.

Organizer

De Spellenhoorn

info@despellenhoorn.nl

Learn More

Time

(Sunday) 11:00 - 22:00

Location

De Zaagtand (wijkcentrum), Hoorn

Sint Eloystraat 106, 1624 VW Hoorn