PPTQ Sealed - Alphen a/d Rijn

sat06oct11:00PPTQ Sealed - Alphen a/d RijnFormatSealedRules Enforcement LevelCompetitive Event Organized ByThe Games GuildThe Games Guild, Alphen aan den Rijn, Concordiastraat 29, 2406XX Alphen aan den Rijn

PPTQ

Event Details

Een Preliminary Pro Tour Qualifier is de eerste stap op weg naar de Pro Tour! Iedereen mag deelnemen. De winnaar van een Preliminary Pro Tour Qualifier (PPTQ) mag meedoen aan een Regional Pro Tour Qualifier (RPTQ). Op de RPTQ zijn slots voor de Pro Tour te winnen. Deelnemers van een Regional PTQ ontvangen een speciale Noble Hierarch promo.

——–

Op zaterdag 6 oktober 2018 organiseert The Games Guild een Preliminary Pro Tour Qualifier (PPTQ) #2. Het formaat van de PPTQ is Guilds of Ravnica Sealed.

Preliminary Pro Tour Qualifier
De prijzenpot van deze PPTQ is gevuld met 2-3 boosters Dominaria per deelnemer (afhankelijk van aantal deelnemers) + Uitnodiging RPTQ

Afhankelijk van het aantal deelnemers spelen we 4 ronden (bij 16 of minder deelnemers), 5 ronden (bij 32 of minder deelnemers), 6 ronden (bij 64 of minder deelnemers). Na deze ronden volgt er een top 8 draft.

Let op: vanwege de beperkte speelruimte is er tijdens dit event ruimte voor ongeveer 44 spelers. Voorinschrijven wordt dan ook van harte aangeraden om teleurstellingen te voorkomen.

Alle belangrijke informatie op een rij:

Datum: Zaterdag 6 oktober 2018
Locatie: The Games Guild, Concordiastraat 29, 2406XX Alphen a/d Rijn
Formaat: Sealed
Kosten: 32,50 euro
Aantal plaatsen: 44, dus schrijf je in! (gewijzigd)
Zaal open: 10:00 uur
Inschrijving tot: 10:45
Start: 11:00
Judge: Toby Hazes

The Games Guild ligt in het centrum van Alphen aan den Rijn. Makkelijk bereikbaar met de auto (naar Parkeerplaats Hofzichtstraat – voer in je navigatie ‘Hofzichtstraat 4, Alphen aan den Rijn) en ongeveer 200m lopen vanaf het station.

Inschrijven:
Je kunt je inschrijven via een email naar info@gamesguild.nl of door een telefoontje aan The Games Guild (06 18081858) of via de event pagina op de website. Vermeld je DCI nummer bij je inschrijving. Heb je nog geen DCI nummer, dan krijg je deze op de dag zelf!

Rules Enforcement Level:
Competitive

Planeswalker Points multiplier:
4x

Consumpties:
De Guild heeft naast een assortiment snacks en drinken ook warme snacks zoals, hamburgers, frikadellen en patat in de aanbieding. Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen.

Prijzen:
De winnaar van dit event krijgt een uitnodiging om mee te spelen met de Regional Pro Tour Qualifier (RPTQ)! Als deelnemer aan deze RPTQ ontvang je een altijd een speciale foil RPTQ promo.

Organizer

The Games Guild

info@gamesguild.nl

Learn More

Time

(Saturday) 11:00

Location

The Games Guild, Alphen aan den Rijn

Concordiastraat 29, 2406XX Alphen aan den Rijn