PPTQ Modern - Delft

sat18aug11:15PPTQ Modern - DelftFormatModernRules Enforcement LevelCompetitive

PPTQ

Event Details

Een Preliminary Pro Tour Qualifier is de eerste stap op weg naar de Pro Tour! Iedereen mag deelnemen. De winnaar van een Preliminary Pro Tour Qualifier (PPTQ) mag meedoen aan een Regional Pro Tour Qualifier (RPTQ). Op de RPTQ zijn slots voor de Pro Tour te winnen. Deelnemers van een Regional PTQ ontvangen een speciale Noble Hierarch promo.

——–

Op zaterdag 18 augustus organiseert Bazaar of Magic een Preliminary Pro Tour Qualifier (PPTQ) waar je je kunt kwalificeren om mee te spelen in één van de Regional Pro Tour Qualifiers (RPTQ) voor Pro Tour Ravnica Allegiance. Het formaat van de PPTQ is Modern.

Datum: Zaterdag 18 augustus
Locatie: Bazaar of Magic, Schieweg 87 C, 2627 AT, Delft
Formaat: Modern
Kosten: € 15,00
Aantal plaatsen: 80
Aanvang: 11:15, zaal open om 10:30
Sluiting inschrijving: 11:10
Rules Enforcement Level: Competitive
Head Judge: Dustin de Leeuw
Planeswalker Points multiplier: x4

Bereikbaarheid
Bazaar of Magic ligt op ongeveer tien minuten lopen vanaf station Delft Zuid. Je kan gratis parkeren direct voor de deur!

Rondes
Afhankelijk van het aantal deelnemers spelen we vier ronden (bij 8-16 deelnemers), vijf ronden (bij 17-32 deelnemers), zes ronden (bij 33-64 deelnemers) of zeven ronden (bij 65 of meer deelnemers). Na deze ronden volgt er een single elimination Modern Top 8.

Consumpties
Het is niet toegestaan om in de winkel je eigen consumpties te nuttigen, met uitzondering van je eigen lunch en flesjes water. Bazaar of Magic heeft naast koffie, thee, bronwater, selecte frisdranken en candybars ook tosti’s en broodjes gezond op het menu staan.

Prijzen
Per deelnemer gaan er ten minste drie boosters Core Set 2019 in de prijzenpot. Alle deelnemers met een positief match resultaat vallen in de prijzen. De winnaar van deze PPTQ krijgt een uitnodiging om mee te spelen met een RPTQ voor Pro Tour Ravnica Allegiance! Als deelnemer aan een RPTQ ontvang je een zeer exclusieve promo, Noble Hierarch!

Noble Hierarch RPTQ promo

Inschrijven
Vanwege de beperkte speelruimte in de winkel in Delft is er tijdens dit event ruimte voor exact 80 spelers. Van tevoren inschrijven wordt dan ook van harte aangeraden om teleurstellingen te voorkomen. Je kunt je inschrijven via een reactie op de website van Bazaar of Magic, via een email naar info@bazaarofmagic.nl of door een telefoontje naar Bazaar of Magic (0157370224). Vermeld je DCI nummer (graag zonder streepjes of spaties) bij je inschrijving. Heb je nog geen DCI nummer, dan krijg je dit op de dag zelf!

Organizer

Bazaar of Magic

info@bazaarofmagic.nl

Learn More

Time

(Saturday) 11:15

Location

Bazaar of Magic, Delft

Schieweg 87c, 2627 AT Delft