Players Tour Qualifier (WPNQ) - Pioneer

sat20jun10:00sat20:00Players Tour Qualifier (WPNQ) - PioneerFormatPioneerRules Enforcement LevelCompetitive Event Organized ByBazaar of MagicBazaar of Magic, Delft, Schieweg 87c, 2627 AT Delft

Event Details

Op zaterdag 20 juni organiseert Bazaar of Magic een Pioneer Players Tour Qualifier voor de Players Tour Season 3.

Iedereen kan meespelen met deze PTQ, er is geen minimum aantal Planeswalker punten. De Players Tour Qualifier geeft je de mogelijkheid om je te kwalificeren voor de Players Tour (voorheen Pro Tour), een groots toernooi met maar liefst €200.000 in de prijzenpot.

Voor de Players Tour Qualifier bij Bazaar of Magic hebben we bij een vol huis maar liefst een prijzenpot van €1500 aan prijsboosters en een cash travel-reward voor de winnaar van maar liefst €400!

Belangrijke informatie
Kosten: € 30,00
Route10 minuten lopen vanaf station Delft Campus en gratis parkeren naast de deur!
Rules Enforcement Level: Competitive, decklist verplicht!
Head Judge: Dustin de Leeuw
Rondes: 6/7 ronden top-8
PWP Multiplier: 5x

Prijzen
Win je de PTQ? Dan krijg je een uitnodiging voor de Players Tour naar keuze tussen 9 tot en met 18 oktober 2020 in Barcelona (Spanje), Sydney (Australië) of Washington DC (USA).

Afhankelijk van het aantal spelers gaan er meer prijzen in de prijzenpot. Hoe meer spelers, hoe groter de prijzenpot. In dit overzicht hieronder kun je zien welke prijzen je kan verwachten tijdens de PTQ.

40 deelnemers: €600 aan prijzen en €200 cash travel-reward
60 deelnemers: €1000 aan prijzen en €300 cash travel-reward
80 deelnemers: €1400 aan prijzen en €400 cash travel-reward

De top-32 wint een speciale promo:Pioneer

We spelen op deze Qualifier Pioneer. Dat houdt in dat je een deck van tenminste 60 Pioneer legal kaarten meeneemt en maximaal 15 kaarten in het sideboard. Zorg dat jouw deck voldoet aan de officiële Banned and Restricted lijst. Neem een decklist mee van het deck dat je speelt met alle kaarten in je deck en sideboard. Lever dit in bij de judge voor aanvang van het toernooi.

 

Consumpties

Het is niet toegestaan om in de winkel je eigen consumpties te nuttigen, met uitzondering van je eigen lunch en flesjes water. Bazaar of Magic heeft naast koffie, thee, bronwater, selecte frisdranken en candybars ook tosti’s en heerlijke broodjes gezond op het menu staan.

 

Inschrijven

Schrijf je in via deze link: https://www.bazaarofmagic.eu/nl-NL/events/players-tour-qualifier-pioneer/235

 

Inschrijven kan met slechts één druk op de knop op onze website! Ben je ingelogd onder je eigen account en heb je jouw DCI-nummer ingevuld dan hoef je alleen nog maar op ‘ik doe mee’ te klikken aan de rechterkant van het scherm. Je kan ook andere personen inschrijven door op ‘andere deelnemers registreren’ te klikken en daar naam en DCI-nummer in te vullen. Als je anoniem registreert is je naam niet zichtbaar voor andere deelnemers. Je kunt je ook inschrijven via een email naar info@bazaarofmagic.nl of door een telefoontje naar Bazaar of Magic (0157370224).

 

Als je je hebt ingeschreven maar toch niet kunt komen, wees dan alsjeblieft zo vriendelijk om je uit te schrijven, zodat iemand anders je plekje nog kan innemen. Van tevoren inschrijven garandeert je deelname tot 09:45, vanaf dat moment is je plek niet meer gegarandeerd!

Organizer

Bazaar of Magic

info@bazaarofmagic.nl

Learn More

Time

(Saturday) 10:00 - 20:00

Location

Bazaar of Magic, Delft

Schieweg 87c, 2627 AT Delft