Planeswalker Weekend @ BoM

sat25may11:15sat17:00Planeswalker Weekend @ BoMFormatSealedRules Enforcement LevelRegularBe the first to RSVP

Event Details

Liefhebbers van Planeswalkers opgelet! Zaterdag 25 mei organiseert Bazaar of Magic het War of the Spark Planeswalker Weekend!


Dat War of the Spark unieke set is mag wel duidelijk zijn nadat er bekend werd dat er maar liefst 36 Planeswalkers te vinden zijn in de set en dat elke booster een Planeswalker bevat!


Het Planeswalker weekend is een zeer bijzonder evenement want speciaal voor vandaag gaan we de regels van Magic: the Gathering veranderen. Je mag alleen vandaag tijdens het Planeswalker Weekend namelijk Planeswalker kaarten spelen voor elke kleur mana! Je kan dus elke Planeswalker die je opent in je boosters spelen zonder daarvoor je manabase aan te hoeven passen. Daarnaast is er ook nog eens een fantastische prijzenpot met maar liefst twee foil promo kaarten per persoon, een exclusieve champion playmat, planeswalker stickers, posters en natuurlijk boosters War of the Spark.


Om maximaal gebruik te maken van deze unieke regel is het toernooi Sealed Deck. Zo heb je minimaal 6 Planeswalkers tot je beschikking om jouw tegenstanders van tafel te vegen. 


Ontwaak jouw spark en word de kampioen van het Planeswalker Weekend bij Bazaar of Magic!


Alle belangrijke informatie op een rij:

Datum: Zaterdag 25 mei

Locatie: Bazaar of Magic, Schieweg 87 C, 2627AT, Delft

Aanvang: 11:15

Formaat: Sealed Deck War of the Spark

Kosten: € 27,50

Rondes: Vijf rondes

Rules Enforcement Level: Regular, we zijn er voor de gezelligheid!

Route:Ongeveer 10 minuten lopen vanaf station Delft Zuid en je kan gratis parkeren naast de deur!


Sealed Deck

Met de kaarten uit zes boosters War of the Spark en basic landjes bouw je een deck van minimaal 40 kaarten. Hou er rekening mee: alleen voor vandaag mag je Planeswalker kaarten spelen voor elke kleur mana! Daarna is het tijd om je te meten met je tegenstanders om te bepalen wie de winnaar wordt van het Planeswalker Weekend van War of the Spark!


Consumpties

Het is niet toegestaan om in de winkel je eigen consumpties te nuttigen, met uitzondering van je eigen lunch en flesjes water. We hebben naast koffie, thee, bronwater, selecte frisdranken en candybars ook tosti’s en broodjes gezond op het menu staan. 


Prijzen

Bij het Planeswalker Weekend is er een zeer goed gevulde prijzenpot! Per persoon gaan er maar liefst twee boosters War of the Spark in de prijzenpot. Daarnaast zijn er voor iedere deelnemer maar liefst twee foil promo te verkrijgen, een foil full-art promo en een foil alternative art promo. Voor de winnaar is er naast al deze prijzen ook nog eens een prachtige, zeer exclusieve, playmat te winnen! 


Organizer

Bazaar of Magic

info@bazaarofmagic.nl

Learn More

Time

(Saturday) 11:15 - 17:00

Location

Bazaar of Magic, Delft

Schieweg 87c, 2627 AT Delft

RSVP Now

RSVPing is closed at this time.

Can not make it to this event?Change my RSVP