MKM Draft @ De Spellenhoorn

thu15feb19:00thu23:00MKM Draft @ De SpellenhoornMurders at Karlov Manor DraftFormatDraftRules Enforcement LevelRegular Event Organized ByDe SpellenhoornDe Spellenhoorn, Hoorn, Nieuwsteeg 34, 1621 EE Hoorn

Event Details

Inschrijven via onze website:  https://www.despellenhoorn.nl/events/murder-at-karlov-manor-draft/

Format: Draft
Kosten: € 14,- (1 draft booster per persoon in de prijzenpot!)
Tijd: 19:00 uur. Zorg dat je voor die tijd aanwezig en ingeschreven bent!
Rondes: 3 rondes
REL: Regular

Format: Draft

 

Maak je inschrijving af:

Download de Companion app op je telefoon (zoek op “Companion app magic”). Log hier in met je wizards account. Deze heb je als het goed is eerder al aangemaakt op de wizards website door middel van je DCI nummer. Zo niet, dan kan je er één aanmaken. Gebruik de code QGN4P78 om je in te schrijven voor het evenement. Alleen zo kan je meedoen!

 

Draft is een sealed evenement. Dit houd in dat je je deck maakt van kaarten die je op het evenement krijgt. Dit deck moet minimaal 40 kaarten bevatten. De rest van de kaarten zijn je sideboard. De kaarten uit je sideboard mag je gebruiken om je deck tussen de matches aan te passen.

Bij een draft krijgt iedere speler 3 boosters. De spelers gaan aan tafel zitten, en openen allemaal de eerste booster. Iedere speler pakt een kaart uit zijn booster en geeft de rest door aan de linker speler. Hier pakt iedereen weer een kaart uit. Dit gaat door tot alle kaarten uit de boosters gekozen zijn. De tweede booster gaat hetzelfde, maar dan rechtsom. De laatste booster gaat weer linksom. Met de kaarten die je op deze manier gekregen hebt bouw je je deck.

Organizer

De Spellenhoorn

info@despellenhoorn.nl

Learn More

Time

(Thursday) 19:00 - 23:00

Location

De Spellenhoorn, Hoorn

Nieuwsteeg 34, 1621 EE Hoorn