Legacy @ De Spellenhoorn

thu29feb19:30thu22:00Legacy @ De SpellenhoornLegacy avondFormatLegacyRules Enforcement LevelRegular Event Organized ByDe SpellenhoornDe Spellenhoorn, Hoorn, Nieuwsteeg 34, 1621 EE Hoorn

Event Details

Inschrijven via onze website:  https://www.despellenhoorn.nl/events/magic-event-legacy-3/

Tijd: 19:30 uur
Format: Legacy
Kosten: € 7,50 (1.5 set booster van meest recente set in de prijzenpot)
Rondes: 3 rondes
REL: Regular

Maak je inschrijving af:

Download de Companion app op je telefoon (zoek op “Companion app magic”). Log hier in met je wizards account. Deze heb je als het goed is eerder al aangemaakt op de wizards website door middel van je DCI nummer. Zo niet, dan kan je er één aanmaken. Gebruik de code VRWV4GP om je in te schrijven voor het evenement. Alleen zo kan je meedoen!

Legacy:

Legacy is een constructed toernooi. Dit houdt in dat je je eigen deck meeneemt, en hier mee speelt. Dit deck moet minimaal 60 kaarten bevatten. Daarnaast mag je een sideboard van maximaal 15 kaarten meenemen. De kaarten uit je sideboard mag je gebruiken om je deck tussen de matches aan te passen.
Alle sets (behalve speciale sets als Unstable, Conspiracy) zijn legal om te spelen in Legacy.

Voor alle informatie, en welke specifieke kaarten niet mogen, kijk hier: https://magic.wizards.com/en/game-info/gameplay/formats/legacy

In dit toernooi mag je gebruik maken van een aantal Playtest kaarten. Dit betekend: Basic lands waar je de naam van een kaart op schrijft die wel in je deck zit, maar die je niet fysiek hebt. Deze basic land functioneert dan als die kaart in jouw deck.
Hier zitten wel een aantal regels aan vast:
– Hou de informatie van de desbetreffende kaart bij de hand. Op je telefoon, of op papier.
– Hou het bij Playtest kaarten. Proxies (geprinte magic kaarten, of kaarten die op enige manier op de originele kaart lijken) zijn niet toegestaan.
– Maximaal 20 kaarten van je deck mogen Playtest kaarten zijn.

Organizer

De Spellenhoorn

info@despellenhoorn.nl

Learn More

Time

(Thursday) 19:30 - 22:00

Location

De Spellenhoorn, Hoorn

Nieuwsteeg 34, 1621 EE Hoorn