Cancelled: Ikoria: Lair of Behemoths Prerelease in Amstelveen (Uilenstede)

sun19apr11:15sun22:00Cancelled: Ikoria: Lair of Behemoths Prerelease in Amstelveen (Uilenstede)Corona :(FormatSealedRules Enforcement LevelRegular Event Organized ByDustin de LeeuwIl Caffè, Uilenstede, Uilenstede 346, 1183 DB AmstelveenSignup endedCancelled1 Guest is attending

Event Details

Dit event is afgelast vanwege de sociale beperkingen door het corona virus. Ik kijk uit naar de volgende prerelease, en hoop dat we die allemaal gezond weer kunnen spelen!

Ga met Vivien op avontuur in de monsterlijke wereld van Ikoria! Wezens in allerlei soorten en maten zwerven over de vlakte, maar er kan er natuurlijk maar één het sterkst zijn. Bouw jij het grootste en stoerste monster op de prerelease van Ikoria: Lair of Behemoths?

Vivien Ikoria Art

Prerelease toernooien:
Een week voor de release van Ikoria: Lair of Behemoths kun je bij Bazaar of Magic een heel weekend lang kennis maken met deze nieuwe Magic set bij een van onze prerelease evenementen. Een prerelease bij Bazaar of Magic is niet zomaar een toernooi, we maken er één groot Magic feest van! Met speciale activiteiten en heel veel bonus prijzen zorgen we ervoor dat jij een onvergetelijke dag beleeft!

Hoewel de meeste prereleases 2 boosters per speler in de prijzenpot doen, gaan er in Amstelveen minstens 3 boosters per speler in de pot!

Op zondag 19 april organiseer ik in Amstelveen maar liefst twee Prerelease toernooien. Overdag speel je vijf rondes Sealed Deck met een Prerelease Pack, ’s avonds zijn er 3 rondes. Per deelnemer gaan er tenminste drie boosters Ikoria: Lair of Behemoths in de prijzenpot. Als je overdag tenminstede helft van je matches wint, val je in de prijzen, ‘s avonds verdien je al boosters als je minstens één match wint. Hoe meer rondes je wint, hoe meer boosters je mee naar huis mag nemen!

Prerelease Packs:
Bij aanvang van de Prerelease ontvang je een speciale Prerelease Pack van Ikoria: Lair of Behemoths. In je Prerelease Pack vind je zes boosters van Ikoria: Lair of Behemoths en een exclusieve Prerelease promo die je mag spelen in je deck! Er zijn verschillende Prerelease promo’s, dus vooraf weet je niet welke Prerelease promo je ontvangt. Daarnaast bevat je Prerelease Pack ook een handige Spindown life counter en kun je het doosje gebruiken als stijlvolle deckbox. Met de kaarten uit de Prerelease Pack en basic landjes bouw je een deck van minimaal 40 kaarten. Daarna is het tijd om je te meten met je tegenstanders.

Alle belangrijke informatie op een rij:
Locatie: Il Caffè,Uilenstede 346, 1183 DB Amstelveen
Aanvang: 11:15 & 17:45 uur, zaal open om 10:30 uur.
Formaat: ’s middags Sealed Deck, ’s avonds keuze uit Sealed Deck en 2HG Sealed Deck
Kosten: 30 euro (als je beide events speelt, betaal je slechts 55 euro!)
Prijzen: Ten minste 3 boosters per persoon!
Aantal plaatsen: 100
Rondes: 5 rondes overdag 3 rondes ‘s avonds
Rules Enforcement Level: Regular, we zijn er voor de gezelligheid!
Judges:: Dustin de Leeuw & Kasper Zijl
Route: 5 minuten met metro 51 of tram 5 vanaf station Amsterdam Zuid (richting Westwijk, halte Uilenstede) en gratis parkeren voor de deur.

Inschrijven:
Je kunt je voorzondag overdag inschrijven met de RSVP hieronder, of door middel van een email te sturen naar dustindeleeuw@hotmail.com.

Voor de avondsessie kun je je alleen inschrijven via de mail. Vermeld je DCI nummer (graag zonderstreepjes en/of spaties) bij je inschrijving. Vergeet via de mail niet te vermelden voor welke prerelease je je in wilt schrijven! ’s avonds heb je de keuze uit individueel of 2HG Sealed Deck, je kunt ook ter plekke nog een partner zoeken. Heb je nog geen DCI nummer, dan krijg je deze op de dag zelf. Ook als je je niet ingeschreven hebt, ben je van harte welkom, aanmelden aan de zaal is tot 11.10 uur mogelijk.

Ik waardeer het wel als je je voor inschrijft, dan kan ik bij grote drukte nog tijdig extra judges activeren om al jullie vragen goed en snel te kunnen beantwoorden!

Prerelease Party:
Heb je geen tijd om een volledig Prerelease toernooi mee te doen? Of wil je tussen de rondes door juist ook nog wat te doen hebben? Wellicht is de Prerelease Party wat voor jou! Incasseer je Prerelease Pack, bouw een deck, speel zoveel je wilt en win gegarandeerd twee boosters! Deelname aan de Prerelease Party kost € 30.

De Prerelease Party begint na de eerste ronde van de Prerelease.

Open Dueling met Commander Decks:
Anders dan anders kan je tijdens de prelease al aan de slag met de nieuwste Commander Decks van 2020! Wil jij er als eerste bij zijn om met deze decks te spelen? Doe dan voor € 37,50 mee aan Open Dueling met Commander Decks! Iedere deelnemer ontvangt een Commander Deck van Ikoria: Lair of Behemoths naar keuze en per twee spelers ontvang je een booster Ikoria: Lair of Behemoths voor de winnaar van het duel! Een Commander Deck is een kant-en-klaar deck van 100 kaarten, aangevoerd door een Legendary Creature: de Commander. Voor Ikoria: Lair of Behemoths zijn er maar liefst vijf verschillende Commander Deck beschikbaar om uit te kiezen en elk deck is thematisch verbonden met Ikoria: Lair of Behemoths inclusief nieuwe kaarten die je niet in boosters zult vinden.

Consumpties: Bij IlCaffè is het niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen, met uitzondering van flesjes water. Il Caffè verzorgt als fantastische service een watertappunt en glazen, zodat iedereen goed gehydrateerd kan spelen! ‘s Avonds is er de mogelijkheid betaalbare Italiaanse gerechten te bestellen bij http://www.porto-pescara.nl/ en ‘s middags zijn de volgende opties beschikbaar:

– Luxe broodje Coppadi Parma, tapenade zongedroogde tomaatjes (4 euro)
– Luxe broodje BoerenVinkethaler kaas, basilicum mayonaise komkommer (4 euro)
– Soep van de dag, metbrood (4.50 euro)
– Broodje hamburger of vega burger (5.50 euro)

Prijzen:
Per persoon gaan er minstens 3 boosters Ikoria: Lair of Behemoths in de prijzenpot, en je krijgt vanzelfsprekend voor elk event waaraan je meedoet 1 van de exclusieve prerelease promo’s. Bovendien zijn er leuke random prijzen te winnen en natuurlijk zijn er bitterballen!

Voor de avondeditie van 3 rondes hanteren we een simpel en elegant systeem: per ronde die je wint, win je 2 boosters, een draw levert jullie allebei 1 booster op. Dat wil dus zeggen dat er ook ‘s avonds per persoon minstens 3 boosters in de prijzenpot gaan!

Voorinschrijvingen:
Zondag 19 april, Amstelveen, 11.15 Sealed Deck

01. Suus Cosijn
02. Jarno Cosijn
03. Rick van ’t Hof
04. Freek-Jan Buijsman
05. Arjan Kuijper
06. Tijmen Dalhuijsen
07. René Koning – 4313458150
08.

100.

Zondag 19 april, Amstelveen, 17.45 Sealed Deck
01.
02.
03.

Zondag 19 april, Amstelveen, 17.45 2HG Sealed Deck
01. & 02.
03. & 04.
05. & 06.

Organizer

Dustin de Leeuw

Level 3 Magic Judge
dustindeleeuw@hotmail.com

Learn More

Time

(Sunday) 11:15 - 22:00

Location

Il Caffè, Uilenstede

Uilenstede 346, 1183 DB Amstelveen

RSVP Now

RSVPing is closed at this time.

Can not make it to this event?Change my RSVP