EMS DOS Qualifier - Modern @ BoM

sun11aug11:15sun19:00EMS DOS Qualifier - Modern @ BoMFormatModernRules Enforcement LevelCompetitive Event Organized ByBazaar of MagicBazaar of Magic, Delft, Schieweg 87c, 2627 AT Delft

Event Details

Op zondag Zondag 11 augustus organiseert Bazaar of Magic een European Modern Series Qualifier. Deze EMQ is tevens een Dutch Open Series Qualifier. Het formaat van deze Qualifier is Modern.

De European Modern Series zijn een reeks nieuwe competitive evenementen waar het formaat Modern centraal staat. Door mee te doen aan een Qualifier kan je een ticket winnen voor een van de European Modern Series finals evenementen. Een groots evenement waar je je kan kwalificeren voor de Mythic Championship in Richmond, USA!

Prijzen

Win je de EMQ? Dan krijg je een uitnodiging voor de European Modern Regional Finals die wordt gehoudenop 7 september in Duitsland! De winnaar van de Regional Finals krijgt een uitnodiging voor de Mythic Championship in Richmond en de top 8 van de Regional Finals krijgt een set San Diego Comic Con promo’s van 2019. 

Omdat de EMQ ook een DOS Qualifier is krijgt de winnaar ook een gratis entreeticket en een bye voor de volgende Dutch Open Series. De top 8 van de EMQ ontvangt ook Dutch Open Points voor de Player’s Championship.

Naast dit alles gaan er per deelnemer ten minste twee boosters Core Set 2020 in de prijzenpot. 

Kosten: € 15,00

FormaatModern  Top 8 Modern Single Elimination

Rules Enforcement Level: Competitive

Rondes: 5/6 ronden top-8

Modern

We spelen op deze Qualifier Modern. Dat houdt in dat je een deck van tenminste 60 Modern legal kaarten meeneemt en maximaal 15 kaarten in het sideboard. Zorg dat jouw deck voldoet aan de officiële Banned and Restricted lijst. Neem ook een decklist mee van het deck dat je speelt met alle kaarten in je deck en sideboard. Lever dit in bij de judge voor aanvang van het toernooi.

Consumpties

Het is niet toegestaan om in de winkel je eigen consumpties te nuttigen, met uitzondering van je eigen lunch en flesjes water. Bazaar of Magic heeft naast koffie, thee, bronwater, selecte frisdranken en candybars ook tosti’s en broodjes gezond op het menu staan.

Inschrijven 

https://www.bazaarofmagic.eu/nl-NL/events/dutch-open-series-european-modern-series-qualifiers-modern-/39

Organizer

Bazaar of Magic

info@bazaarofmagic.nl

Learn More

Time

(Sunday) 11:15 - 19:00

Location

Bazaar of Magic, Delft

Schieweg 87c, 2627 AT Delft