DOS Qualifier - Modern @ BoM

sun15sep11:15sun19:00DOS Qualifier - Modern @ BoMFormatModernRules Enforcement LevelCompetitive Event Organized ByBazaar of MagicBazaar of Magic, Delft, Schieweg 87c, 2627 AT Delft

Event Details

Op zondag Zondag 15 september organiseert Bazaar of Magic een Dutch Open Series Qualifier. Het formaat van deze Qualifier is Modern.

Prijzen

De winnaar krijgt een gratis entreeticket en een bye voor de volgende Dutch Open Series. De top 8 ontvangt ook Dutch Open Points voor de Player’s Championship.

Overige prijzen TBD.

Kosten: TBD

FormaatModern  Top 8 Modern Single Elimination

Rules Enforcement Level: Competitive

Rondes: 5/6 ronden top-8

Modern

We spelen op deze Qualifier Modern. Dat houdt in dat je een deck van tenminste 60 Modern legal kaarten meeneemt en maximaal 15 kaarten in het sideboard. Zorg dat jouw deck voldoet aan de officiële Banned and Restricted lijst. Neem ook een decklist mee van het deck dat je speelt met alle kaarten in je deck en sideboard. Lever dit in bij de judge voor aanvang van het toernooi.

Consumpties

Het is niet toegestaan om in de winkel je eigen consumpties te nuttigen, met uitzondering van je eigen lunch en flesjes water. Bazaar of Magic heeft naast koffie, thee, bronwater, selecte frisdranken en candybars ook tosti’s en broodjes gezond op het menu staan.

Inschrijven 

Kijk voor meer informatie op de website van Bazaar of Magic.

Organizer

Bazaar of Magic

info@bazaarofmagic.nl

Learn More

Time

(Sunday) 11:15 - 19:00

Location

Bazaar of Magic, Delft

Schieweg 87c, 2627 AT Delft