DOS EMS Qualifier - Sealed Deck Modern Horizons @ BoM

sun14jul11:00sun19:30DOS EMS Qualifier - Sealed Deck Modern Horizons @ BoMFormatSealedRules Enforcement LevelCompetitive Event Organized ByBazaar of MagicBazaar of Magic, Delft, Schieweg 87c, 2627 AT DelftSignup endedBe the first to RSVP

Event Details

https://www.bazaarofmagic.eu/nl-NL/events/european-modern-series-dutch-open-series-qualifier-sealed-deck-modern-horizons/8

Op zondag 14 juli organiseert Bazaar of Magic een European Modern Qualifier. Deze EMQ is tevens een Dutch Open Series Qualifier. Het formaat van deze Qualifier is Sealed Deck met Modern Horizons.

De European Modern Series zijn een reeks nieuwe competitive evenementen waar het formaat Modern centraal staat. Door mee te doen aan een Qualifier kan je een ticket winnen voor een van de European Modern Series finals evenementen. Een groots evenement waar je je kan kwalificeren voor de Mythic Championship in Richmond, USA!

Prijzen
Win je de EMQ? Dan krijg je een uitnodiging voor de European Modern Regional Finals die worden gehouden tussen 17 augustus en 15 september in Duitsland! De winnaar van de Regional Finals krijgt een uitnodiging voor de Mythic Championship in Richmond en de top 8 van de Regional Finals krijgt een set San Diego Comic Con promo’s van 2019. 

Omdat de EMQ ook een DOS Qualifier is krijgt de winnaar ook een gratis entreeticket en een bye voor de volgende Dutch Open Series. De top 8 van de EMQ ontvangt ook Dutch Open Points voor de Player’s Championship.

Naast dit alles gaan er per deelnemer ten minste twee boosters Core Set 2020 in de prijzenpot. 

Kosten: € 60,00
FormaatSealed Deck Modern Horizons Top 8 Boosterdraft Modern Horizons
Rules Enforcement Level: Competitive
Rondes: 5/6 ronden top-8

Sealed Deck Top 8 Boosterdraft
Iedere speler ontvangt 6 boosters Modern Horizons en daarmee maak je een deck van minimaal 40 kaarten. Daarna volgen er 5 rondes bij 32 of minder spelers, bij 33 of meer spelen we 6 rondes. De top 8 spelers van dit toernooi spelen een timed boosterdraft met Modern Horizons. Deze boosterdraft is Single Elimination wat betekend dat als je verliest je niet meer verder speelt. 

Consumpties
Het is niet toegestaan om in de winkel je eigen consumpties te nuttigen, met uitzondering van je eigen lunch en flesjes water. Bazaar of Magic heeft naast koffie, thee, bronwater, selecte frisdranken en candybars ook tosti’s en broodjes gezond op het menu staan.

Inschrijven 
Inschrijven kan via de RSVP hieronder of op onze website: https://www.bazaarofmagic.eu/nl-NL/events/european-modern-series-dutch-open-series-qualifier-sealed-deck-modern-horizons/8

Organizer

Bazaar of Magic

info@bazaarofmagic.nl

Learn More

Time

(Sunday) 11:00 - 19:30

Location

Bazaar of Magic, Delft

Schieweg 87c, 2627 AT Delft

RSVP Now

RSVPing is closed at this time.

Can not make it to this event?Change my RSVP