Casual Cube Draft @ Ranked

thu30may19:30Casual Cube Draft @ RankedFormatCubeRules Enforcement LevelCasual1 Guest is attending

Event Details

Deelname en prijzen
Meedoen is gratis. (Ranked Bar is een café dus een consumptie is verplicht.) Er zijn geen prijzen te winnen. We spelen drie rondes. De sfeer is casual en beginner-friendly.

Wat is de Ranked Casual Cube?
Onze Cube is bedoeld voor beginnende en casual Magic spelers. De kaarten zijn niet te ingewikkeld en er zijn leuke synergies te ontdekken. Draften en ter plekke een deck samenstellen is heel uitdagend en ontzettend leuk om te doen. De enige manier om er goed in te worden is om veel te oefenen. Bij Ranked kan dat, zonder dat je drie (of vier) boosters hoeft aan te schaffen. Bovendien is de Draft geen competitie. Natuurlijk hebben we aan het eind van de avond een winnaar, maar het gaat om het plezier en het leren van anderen.

Welke kaarten zitten er in de Ranked Cube?

Onze Cube is nieuw en nog in ontwikkeling. We beginnen met 360 kaarten, samengesteld door de experts van Card Kingdom. Het doel is om een leuke spelersgroep te verzamelen en de Cube langzaam uit te breiden. Voor de eerste evenementen zijn de plekken zeer beperkt: er kunnen maar 8 mensen meedoen. Je kunt de lijst raadplegen raadplegen (en ook een Draft oefenen tegen de computer!) op CubeTutor. http://www.cubetutor.com/viewcube/141774


Wie zijn jullie?

Bas is de oprichter en eigenaar van Ranked eSports Bar. Lucas is een spelletjesfanaat die graag evenementen organiseert (je kent hem misschien als de Innkeeper van de Hearthstone Firesides in de 2 Klaveren). Bas en Lucas zijn beginnende Magic spelers die het leuk vinden om het spel toegankelijk te maken voor andere spelers.

 

Organizer

Ranked eSports

esports@ranked.bar

Learn More

Time

(Thursday) 19:30

Location

Ranked eSports Bar, Amsterdam

Valkenburgerstraat 8, 1011 LZ Amsterdam

RSVP Now

RSVPing is closed at this time.

Can not make it to this event?Change my RSVP