This is a repeating event

Casual Cube Draft @ Ranked Bar

thu04jul19:30Casual Cube Draft @ Ranked BarFormatCubeRules Enforcement LevelCasual

Event Details

RSVP on our Eventbrite page (you can select the date)

Deelname en prijs

Meespelen is met de Casual Cube is gratis! (Consumptie verplicht: er is een goede bar en lekker eten.) De winnaar krijgt een gratis drankje van de bar. (Je kunt ook altijd langskomen voor een gewoon potje Magic. Neem je eigen decks mee of leen gratis twee van onze Battle Decks.)

Welke kaarten zitten er in de Ranked Cube?

http://www.cubetutor.com/viewcube/141774
Onze Cube is gebalanceerd en heeft geen hoge power level. We beginnen met 360 kaarten, samengesteld door de experts van Card Kingdom. Het doel is om een leuke spelersgroep te verzamelen en de Cube langzaam uit te breiden. Voor de eerste evenementen zijn de plekken zeer beperkt: er kunnen maar 8 mensen meedoen. Je kunt de lijst raadplegen raadplegen (en ook een Draft oefenen tegen de computer!) op CubeTutor.

Wat is de Ranked Casual Cube?

Onze Cube is toegespitst op beginnende en casual Magic spelers. De kaarten zijn niet te ingewikkeld en er zijn leuke synergies te ontdekken. Er doen ook altijd ervaren spelers mee. Draften en ter plekke een deck samenstellen is heel uitdagend en ontzettend leuk om te doen. De enige manier om er goed in te worden is om veel te oefenen. Bij Ranked kan dat, zonder dat je drie (of vier) boosters hoeft aan te schaffen. Bovendien is de Draft geen competitie. Natuurlijk hebben we aan het eind van de avond een winnaar, maar het gaat om het plezier en het leren van anderen.

Wie zijn jullie?

Bas is de oprichter en eigenaar van Ranked eSports Bar. Lucas is een spelletjesfanaat die graag evenementen organiseert (je kent hem misschien als de Innkeeper van de Hearthstone Firesides in de 2 Klaveren). Bas en Lucas zijn beginnende Magic spelers die het leuk vinden om het spel toegankelijk te maken voor andere spelers.

Organizer

Ranked eSports

esports@ranked.bar

Learn More

Time

(Thursday) 19:30

Location

Ranked eSports Bar, Amsterdam

Valkenburgerstraat 8, 1011 LZ Amsterdam