Budget Sealed Amsterdam

sun15mar11:15sun16:30Budget Sealed AmsterdamCorona :(FormatSealedRules Enforcement LevelRegular Event Organized ByDustin de Leeuw2 Klaveren, Amsterdam, De Clercqstraat 136, 1052 NP AmsterdamCancelledFeatured

Event Details

Beste Magic speler,

Helaas heb ik moeten besluiten om de Legacy Bimonthly en de Budget Sealed van zondag 15 maart af te zeggen. Juist nu vind ik het belangrijk om ook leuke dingen te doen en vrienden te zien, en ik besef me dat Magic toernooien een belangrijke sociale functie vervullen. Een afzegging op zo’n korte termijn is ook niet netjes, en daarvoor bied ik mijn excuses aan. Tot op het laatste moment hoopte ik dat we met extra maatregelen omtrent hygiëne en schudden het event door konden laten gaan.

Echter, de waarschuwingen vanuit de overheid worden steeds serieuzer en alle evenementen worden ontraden. Steeds meer vaste spelers hebben mij gemaild met een afzegging. Café 2 Klaveren gaat speciaal voor ons op zondag open, maar stelt wel als eis dat we dan met minstens 40 spelers komen; aangezien ik dat deze editie niet kan garanderen, hebben de eigenaren aangegeven deze keer liever te willen overslaan, en dat respecteer ik.

Tot gisteren geloofde ik er in dat deze events door konden gaan, en vandaar dat de annulering erg laat komt. Daarom wil ik je vragen te helpen deze boodschap te verspreiden: ken je iemand die wel eens een Legacy of Sealed event in 2 Klaveren heeft gespeeld, laat diegene dan alsjeblieft weten dat morgen niet door gaat, om te voorkomen dat mensen voor een gesloten deur staan. Dank je wel voor je hulp, en in goede gezondheid graag tot de volgende keer op zondag 17 mei!

Greetz, Dustin.

Organizer

Dustin de Leeuw

Level 3 Magic Judge
dustindeleeuw@hotmail.com

Learn More